RIU Helios Paradise

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

*****
RIU Helios Paradise
RIU Helios Paradise RIU Helios Paradise RIU Helios Paradise
RIU Helios Paradise RIU Helios Paradise RIU Helios Paradise











Termín: od 30.8.2024 do 6.9.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312214
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83703260
Cena od: 939,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


RIU Helios Paradise   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum detský kútik miniklub tobogán bazén vnútorný stolný tenis wellness, spa jazda na koni konferenčná sála biliard minigolf šípky basketbal TV detský bazén detské ihrisko plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 30 km
Úvod:
Hotel Dreams Sunny Beach & Spa zaradený do prestížnej hotelovej siete Hyatt sa rozprestiera v severnej časti Slnečného pobrežia, leží v prekrásnej záhrade priamo na rozsiahlej piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do mora. Hotel ponúka služby vysokej kvality a širokú ponuku rôznych aktivít počas celého dňa. Krátkou prechádzkou sa dostanete priamo do ruchu Slnečného pobrežia plného reštaurácií, barov a obchodíkov. Krátkou jazdou autobusom môžete navštíviť mestečko Nessebar a túlať sa jeho historickými uličkami.

Vybavenie:
vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia s terasou, á la carte reštaurácie, 2 konferenčné miestnosti, lobby bar, karaoke bar, 3 vonkajšie bazény, vnútorný bazén, detský bazén, bar pri bazéne, snack bar, plážový bar, miniklub, detské ihrisko, fitnes, basketbal, stolný tenis, šípky, animácie, minimarkety, ležadlá a slnečníky pri bazéne zdarma, WiFi, hotel ponúka na pláži ležadlá a slnečník zadarmo.
Za poplatok: SPA centrum, biliard, mini golf, jazda na koni, vodné športy na pláži.

Ubytovanie:
priestranné klimatizované 2-lôžkové izby s možnosťou 1 prístelky, kúpeľňa (sprcha, WC), telefón, SAT-TV, minichladnička, sušič na vlasy, balkón alebo terasa. Za poplatok: trezor.

Stravovanie:
hotel sa ponúka s ALL INCLUSIVE.

Oficiálna kategória:
*****

Naše hodnotenie:

Hotel je svojím vybavením, športovými aktivitami a službami na vysokej úrovni pre každého, kto hľadá kombináciu zábavy a relaxu pri pobreží Čierneho mora. Vhodný pre najnáročnejších klientov pre všetky vekove kategórie.



Popis:
 3 vonkajšie bazény, vnútorný bazén, detský bazén, plážový bar, miniklub, detské ihrisko, fitnes, basketbal, stolný tenis, šípky, animácie. SPA centrum.
 

Kalkulácia zájazdu:

RIU Helios Paradise:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)