RIU Palace

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

*****
RIU Palace
RIU Palace RIU Palace RIU Palace
RIU Palace RIU Palace RIU Palace








Termín: od 25.6.2024 do 2.7.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312159
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83710491
Cena od: 949,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Adults only


RIU Palace   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum bazén vnútorný tenis wellness, spa sauna masáž konferenčná sála bicykle TV vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 20 km
Úvod:
Luxusný Secrets Sunny Beach Resort & Spa zaradený do prestížnej siete hotelov Hyatt sa nachádza na úžasnej pláži so zlatým pieskom a pozvoľným vstupom do mora, je hotel určený len pre dospelých 18+ a vyznačuje sa 24-hodinovým all inclusive servisom. Tento prvotriedny hotel ponúka všetko, čo potrebujete, aby ste si užili nezabudnuteľnú dovolenku pri Čiernom mori.

Vybavenie:
vstupná hala s recepciou, WiFi v celom hoteli zadarmo, hlavná reštaurácia s terasou, tématické á la carte reštaurácie, steakhouse, cukráreň, lobby bar, lounge bar s terasou, bar pri bazéne, plážový bar, vonkajšie bazény, v hotelovom SPA centrum nájdete krytý bazén s hydromasážnou zónou, saunou, parným kúpeľom a rozsiahlou ponukou kozmetických procedúr a masáží, z ktorých si môžete vybrať tú, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Ak však na dovolenke uprednostňujete šport a zábavu, môžete využiť hotelovú posilňovňu alebo si užiť denné a večerné športové, ale aj zábavné programy organizované animačným tímom, tenisový kurt, prenájom bicyklov, 3 konferenčné miestnosti, vodné športy na pláži, hotel ponúka ležadlá, slnečník a osušku pri bazéne zadarmo.

Ubytovanie:
nadštandardne priestranné, pohodlné a klimatizované 2-lôžkové izby s vlastným sociálnym zariadením (kúpeľňa s vaňou alebo sprchou, WC, fén na vlasy, kozmetické potreby) : telefón, SAT-TV, klimatizácia, WiFi, minibar, varná kanvica, bezpečnostné schránky, balkón.

Stravovanie:

hotel sa ponúka s 24h ALL INCLUSIVE.



Oficiálna kategória:
*****

Naše hodnotenie:
Resort ponúka služby vysokej kvality a širokú ponuku rôznych aktivít počas celého dňa. Vďaka svojmu vybaveniu, polohe, atmosfére a službám na vysokej úrovni je vhodný pre najnáročnejších klientov vo veku 18+. Pohodlnou prechádzkou sa dostanete priamo do ruchu Slnečného pobrežia plného reštaurácií, barov a obchodíkov. Krátkou jazdou autobusom môžete navštíviť mestečko Nessebar a túlať sa jeho historickými uličkami.


Popis:
Luxusný Secrets Sunny Beach Resort & Spa sa nachádza na úžasnej pláži so zlatým pieskom a pozvoľným vstupom do mora, je hotel určený len pre dospelých 18+ a vyznačuje sa 24-hodinovým all inclusive servisom. Tento prvotriedny hotel ponúka všetko, čo potrebujete, aby ste si užili nezabudnuteľnú dovolenku pri Čiernom mori.
 

Kalkulácia zájazdu:

RIU Palace:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)