Gran Vista

Destinácia: Chorvátsko » Istria » Poreč

***xx
Gran Vista
Gran Vista Gran Vista Gran Vista
Gran Vista Gran Vista Gran Vista


Termín: od 25.5.2024 do 1.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1275517
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: polpenzia
Kód termínu: 82031560
Cena od: 429,00 €
+ príplatky od: 18,90 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Gran Vista   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program miniklub parkovisko tenis stolný tenis futbal biliard minigolf bicykle basketbal TV detský bazén detské animácie detské ihrisko štrková pláž kamenistá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 100 m
Popis:
hotel GRAN VISTA je situovaný v stredisku Zelena Laguna, má krásny panoramatický výhľad na more a do parku, je obklopený stredomorskou vegetáciou. Štrkovo – kamenistá pláž sa nachádza pod hotelom a je vzdialená len cca 200 m.

Vybavenie a služby:
recepcia, klimatizovaná reštaurácia, aperitív bar, Wi-Fi, trezor na recepcii (za poplatok), úschovňa bicyklov, vonkajší bazén so sladkou vodou, ležadlami a slnečníkmi, detský bazén. Moderný vonkajší vzhľad hotela je architektonicky zapracovaný s vnútornými štýlovými krásnymi priestormi. Hotel ponúka (za poplatok) využívanie športovísk na tenis, stolný tenis, minigolf, futbal, basketbal,vodné športy a bicykle. K službám hotela patria tiež animácie, prebiehajúce v niektorom z vedľajších hotelov, pravdepodobne v hoteli Plavi: pre deti vo veku 4-12 rokov, mini disco, mini klub s tvorivými dielňami, hrami, športovými aktivitami a taktiež animácie pre dospelých, večerný program so živou hudbou, organizované športové turnaje. V blízkosti hotela sa nachádzajú reštaurácie, bary, obchodíky, detské ihrisko, hotel má k dispozícii parkovanie (za poplatok).

Ubytovanie:
klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky vhodnej pre dieťa do 12 rokov (možnosť ubytovania aj dvoch detí), sprcha s WC, fén, TV so satelitom, telefón, Wi-Fi, chladnička (za poplatok), balkón orientovaný na morskú stranu.

Stravovanie:
polpenzia - raňajky a večere formou bohatých švédskych stolov, uvítací nápoj (do 13.09.) a nápoje k večeri zo samoobslužných automatov (voda, džús, víno, pivo). V poludňajších hodinách malé občerstvenie (snack, koláč, sendvič) v hotelovom bare. Raz do týždňa tematická večera (do 13.09.).

Deti:
Zľava na dieťa je rozlišovaná podľa presného dátumu narodenia, vždy 1. dieťa je dieťa staršie. Detská postieľka (obmedzený počet) ZDARMA.

Tip:
Plitvické jazerá, ostrovy Brijuni, splav rieky Kupar, jaskyňa Baredine, Opatija, Rovinj, Pula, Lipica, jaskyňa Postojnska jama, Terst.

Ďalšie informácie:
Mienka CK: vyhľadávaný hotel v krásnom prostredí s kvalitnými službami, vhodný pre klientov obľubujúcich aktívne strávenú dovolenku.

Popis:
Vyhľadávaný hotel v krásnom prostredí s kvalitnými službami, vhodný pre klientov obľubujúcich aktívne strávenú dovolenku, má krásny panoramatický výhľad na more a do parku, je obklopený stredomorskou vegetáciou.
 

Kalkulácia zájazdu:

Gran Vista:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)