Hotel Mediteran

Destinácia: Chorvátsko » Istria » Poreč

***xx
Hotel Mediteran
Hotel Mediteran Hotel Mediteran Hotel Mediteran
Hotel Mediteran Hotel Mediteran Hotel Mediteran








Termín: od 6.9.2024 do 15.9.2024 - 10/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1271145
autobusová
Doprava: autobusová
Strava: polpenzia
Kód termínu: 80922046
Cena od: 410,00 €
+ príplatky od: 148,90 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Hotel Mediteran   ***xx      Zobrazit podrobnosti
klimatizácia internet, WiFi animačný program večerný program miniklub parkovisko bazén vyhrievaný tenis stolný tenis bazén morská voda masáž potápačské centrum minigolf bicykle TV detské ihrisko okruhliaková pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 100 m
Od centra: 2 m

Poloha:
N 45° 212 36 E 13° 595 93                      
100 m od pláže, 2 km južne od mesta Poreč kam premáva (každých 30 min.) turistický vláčik, 2 km od ambulancie.

Vybavenie:
plne klimatizovaný 4 poschodový hotel, výťah, recepcia s trezorom, reštaurácia s terasou, Wi-Fi v celom hoteli zdarma, aperitív bar, kaviareň, bankomat, TV priestor, predajňa suvenírov a tlače, konferenčná miestnosť, vonkajší bazén s ležadlami a detský bazén oba vyhrievané s morskou vodou, detský mini klub (4-12r.), detské ihrisko, masážny salón, úschovňa bicyklov, strážené platené parkovisko.

Ubytovanie:
klimatizované 2-lôžkové izby, sprcha resp. vaňa/WC, fén, TV-SAT, telefón, Wi-Fi, balkón, možnosť prístelky len pre dieťa a na vyžiadanie, možnosť prenajať si malú chladničku za poplatok.

Izby (typ Economy) sú bez balkóna, orientované do parku a s francúzskou posteľou. Izby (typ Classic) sú tiež do parku, izby (typ Superior) sú orientované na morskú stranu. Majú rozlohu od 17-21 m2 a možnosť prístelky pre dieťa (rozkladací gauč). Rodinné izby RI (typ Classic) 45 m2 majú dve spáľne, prístelku (rozkladací gauč), balkón orientovaný do parku. Izby (typ Suite) 30 m2 sú orientované do parku.  RI a Suite izby sú na vyžiadanie.  

 
Stravovanie:
uvítací prípitok od 22.5.-8.9., polpenzia raňajky a večere formou bufetu, k večeri nápoje bez obmedzenia od 21.4.-23.9. (miestne biele a červené víno, čapované pivo, džús, minerálka), 1× v týždni tematická večera od 22.5.-8.9..      

Šport a zábava:
celodenné a večerné animácie pre deti a dospelých 22.5.-8.9., plážový volejbal, aquaerobik, tanečná terasa so živou hudbou, mini disko, ranná gymnastika, show profesionálne vystúpenia. 

Za poplatok:
v Zelenej Lagune športové a plážové centrum - 18 tenisových kurtov, škola potápania, vodného lyžovania, vlek pre vodné lyže, stolný tenis, minigolf, ihrisko pre loptové hry, jazda na koni, tobogan na pláži, vodné športy, požičovňa bicyklov a člnov, naďaleko najväčší zábavný klub www.byblos.hr.

Pláž:
prírodná kamenistá, štrková, trávnaté plochy na slnenie, ležadlá a slnečníky za poplatok.

Pes nie je povolený.
 
Upozornenie:
Na ochranu zdravia všetkých klientov v dôsledku Covid 19 si spoločnosť, pod ktorú hotel patrí vybrala certfikačnú spoločnosť TÜV Croatia (súčasť skupiny TÜV NORD GROUP) na implementáciu overovacieho programu "Hygiene and Cleanlinnes Checked".

Užite si svoj pobyt v zariadeniach spoločnosti uvoľnene a bezpečne so štítkom HYGIENA A ČISTOTA SKONTROLOVANÉ.


Popis:
100 m od pláže, 2 km južne od mesta Poreč kam premáva autobus z neďalekej zastávky alebo turistický vláčik.
 

Kalkulácia zájazdu:

Hotel Mediteran:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)