Polynesia

Destinácia: Chorvátsko » Istria » Umag - Katoro

***xx
Polynesia
Polynesia Polynesia Polynesia
Polynesia Polynesia Polynesia




Termín: od 25.5.2024 do 1.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1275574
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: bez stravy / polpenzia
Kód termínu: 82032019
Cena od: 119,75 €
+ príplatky od: 18,90 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Polynesia   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program miniklub parkovisko stolný tenis volejbal bicykle domáce zviera TV detské animácie detské ihrisko štrková pláž plážový servis
Od pláže: 250 m
Od centra: 4 km

Popis:
apartmány POLYNESIA sa nachádzajú v letovisku Katoro, cca 4 km od centra Umagu, uprostred stredomorskej zelene, cca 250 m od krásnej pláže z drobného štrku a s upravenými betónovými plochami v zátoke s ležadlami a slnečníkmi. Do centra mesta Umag sa pohodlne dostanete aj pešo po promenáde popri mori, prípadne turistickým vláčikom.


Vybavenie a služby:
centrálna recepcia, reštaurácia, á la carte reštaurácia, snack bar na pláži, Wi-Fi v priestoroch recepcie, trezor na recepcii (za poplatok), internetový kútik na recepcii, obchod so suvenírmi, vonkajší bazén so sladkou vodou pre deti a dospelých s ležadlami a slnečníkmi, animácie pre deti a dospelých, Mini klub pre deti vo veku 4 až 12 rokov, detské ihriská, supermarket, parkovanie (za poplatok). Milovníci športu si môžu zahrať aj plážový volejbal, stolný tenis, požičať bicykel alebo využiť širokú ponuku vodných športov (za poplatok). V blízkosti apartmánov sa nachádza aj viacúčelové ihrisko Katoro na futbal, hádzanú, basketbal a volejbal, jazdecké centrum, tenisové kurty s tenisovou školou. Pes možný (za poplatok).


Ubytovanie:
apartmány tvorí komplex viliek, ktoré sú štandardne vybavené.

Typ S pre 3 osoby: štúdio – obývacia miestnosť s dvomi lôžkami (môže byť aj manželská posteľ), gaučom resp. kreslom pre 1 osobu a s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, sporák resp. varič, riady, príbory), TV, telefón, sprcha s WC, balkón resp. terasa.

Typ G pre 3 osoby: jedna samostatná spálňa s dvomi lôžkami, obývacia miestnosť s gaučom pre 1 osobu s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, sporák resp. varič, riady, príbory), TV, telefón, sprcha s WC, balkón resp. terasa.

Typ G pre 4 osoby: jedna samostatná spálňa s dvomi lôžkami, obývacia miestnosť s rozkladacím gaučom pre 2 osoby s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, sporák resp. varič, riady, príbory), TV, telefón, sprcha s WC, balkón resp. terasa.

Stravovanie:
individuálne alebo možnosť doobjednať polpenziu formou švédskych stolov v reštaurácii.

Tip:
Plitvické jazerá, ostrovy Brijuni, splav rieky Kupar, jaskyňa Baredine, Opatija, Rovinj, Pula, Lipica, jaskyňa Postojnska jama, Terst.


Popis:
Ubytovanie uprostred stredomorskej zelene, klientom ponúka bazén, animácie, možnosti športu a ubytovanie so psom.
 

Kalkulácia zájazdu:

Polynesia:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)