Sunny Days Mirette Family Aqua Park

Destinácia: Egypt » Hurghada » Hurghada

***xx
Sunny Days Mirette Family Aqua Park
Sunny Days Mirette Family Aqua Park Sunny Days Mirette Family Aqua Park Sunny Days Mirette Family Aqua Park
Sunny Days Mirette Family Aqua Park Sunny Days Mirette Family Aqua Park Sunny Days Mirette Family Aqua Park





Termín: od 30.6.2024 do 8.7.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1349972
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84359797
Cena od: 619,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Sunny Days Mirette Family Aqua Park   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum detský kútik miniklub tobogán tenis stolný tenis aerobik wellness, spa turecké kúpele volejbal masáž potápačské centrum squash diskotéka petanque, bocca šípky lekárska služba práčovňa, čistiareň zumba TV jóga detský bazén detské animácie babysitting detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 12 km
Obľúbený hotelový kompelx v orientálnom štýle je tou správnou voľbou pre aktívnu rodinnú dovolenku, pre deti v každom veku.

Poloha:
Hotel je priamo situovaný na pláži letoviska Hurghada, neďaleko jej dvoch hlavných centier. Od najstaršieho centra Sakkala je vzdialený 2 km a od orientálneho centra Dahar 3 km. Najbližšie nákupné možnosti sú priamo v hotteli. Medzinárodné letisko v Hurghade sa nachádza 12 km od hotela.

Vybavenie:
5 - poschodová hlavná budova, 191 apartmánov a viliek, recepcia, hlavná reštaurácia, lobby s Wifi, a´la carte reštaurácia (orientálna), 2 bary, mini klub (4 - 12 r.), bazén, detský bazén, detské ihrisko, tobogány, animácie, fitnes, aerobic, jóga, zumba, plážový volejbal, boccia, šípky, stolný tenis, denný a večerný program, živá hudba, disco. Za poplatok: Spa centrum, masáže, turecké kúpele, tenisové kurty, squash, práčovňa, lekár, babysitting, požičovňa áut, room servis.

Ubytovanie:
2 - lôžkové štandardné apartmány (max. 3) s možnosťou prísteľky, rodinný apartmán (max. 4) s dvomi spáľňami, klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, set na kávu a čaj, TV, balkón, mini bar. Za poplatok: trezor, Wifi.

Stravovanie:
All Inclusive formou bufetu, raňajky 06:30-10:00, obed 12:30-15:00, večera 19:00-22:00, snacky 11:00-17:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje. Za poplatok: a´la carte reštaurácia (nutná rezervácia vopred), importované nápoje, čerstvé ovocné šťavy. Podrobný rozpis all inlusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:
Rezort sa nachádza priamo na piesočnatej pláži s hrubozrnným pieskom. Záliv je z časti prístupný pozvoľne a z časti po schodoch. Sú tu výborné podmienky pre šnorchlovanie. Plážové ležadlá, slnečníky a osušky sú k dispozícii v rámci all inclusive zadarmo. Vodné športy a iné atrakcie na pláži sú za poplatok.


Popis:
Obľúbený hotelový kompelx v orientálnom štýle je tou správnou voľbou pre aktívnu rodinnú dovolenku, pre deti v každom veku.
 

Dostupné výlety:

Kalkulácia zájazdu:

Sunny Days Mirette Family Aqua Park:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)