Sunrise Royal Makadi Resort

Destinácia: Egypt » Hurghada » Makadi Bay

*****
Sunrise Royal Makadi Resort
Sunrise Royal Makadi Resort Sunrise Royal Makadi Resort Sunrise Royal Makadi Resort
Sunrise Royal Makadi Resort Sunrise Royal Makadi Resort Sunrise Royal Makadi Resort








Termín: od 9.9.2024 do 17.9.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1328584
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 82563776
Cena od: 759,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Sunrise Royal Makadi Resort   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum miniklub tobogán tenis stolný tenis aerobik wellness, spa sauna turecké kúpele turecké kúpele volejbal futbal masáž biliard šnorchlovanie potápačské centrum jacuzzi, vírivka kaderníctvo kaderníctvo šípky práčovňa, čistiareň práčovňa, čistiareň TV detský bazén piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 37 km
Od letiště: 32 km
Sunrise Royal Makadi je pre Vás ako stvorený, ak hľadáte dokonalý relax na pobreží Červeného mora v orientálnej atmosfére. Na svoje si prídu aj milovníci šnorchlovania, keďže Makadi Bay je rajom pre obdivovateľov podmorského sveta.

Poloha:
Rozľahlý hotelový komplex je situovaný v obľúbenej a vyhľadávanej oblasti Makadi Bay priamo na vlastnej piesočnatej pláži. Menšie nákupné možnosti sú v hoteli alebo pri hoteli. Medzinárodné letisko sa nachádza približne 30 km a centrum mesta Hurghada 37 km od hotela.

Vybavenie:

hlavná budova a 27 bungalovov, 449 izieb, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, 8 a´la carte reštaurácií (orientálna, talianska, stredomorská, ázijská, mexická, steak, thajská, beduínska), 11barov, 6 bazénov, 2 detské bazény, tobogany, miniklub (3 - 12 r.), denné a večerné animácie, živá hudba, minidisco, fitnes, plážový volejbal, plážový futbal, vodné pólo, stolný tenis, aerobik. Za poplatok: SPA centrum, masáže, jacuzzi, sauna, parná sauna, turecké kúpele, biliard, šípky, room service, práčovňa, kaderník, internetová kaviareň, večerné osvetlenie na tenisovom kurte alebo futbalovom ihrisku.


Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek (36 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., rodinné izby (55 m2, poschodová posteľ, max. 2+2), rodinné suite izby (2 miestnostni , 70 m2, max. 2+3), klimatizácia, Wi-Fi, kúpeľňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, TV, trezor, set na kávu a čaj, balkón/terasa. Za poplatok: minibar.

Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 07:00 – 10:30, obedy 13:00 - 15:00, večere 19:00- 22:00, snack, bar pri bazéene 10:00 - 17:00,  miestne alkoholické a nealkoholické nápoje 10:00 - 24:00.  Za poplatok: a´la carte reštaurácie (rezervácia nutná vopred). Podrobný rozpis all inclusive konceptu dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:
Pri hoteli sa nachádza krásna piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. V blízkosti pláže je krásny korálový útes a pre milovníkov podmorského sveta je tiež možnosť šnorchlovania. Plážový servis ako sprchy, ležadlá a slnečníky sú poskytované bezplatne. Plážový bar je k dispozícii 10:00 - 18:00 zadarmo. Hostia môžu využiť ponuku viacerých vodných športov a potápačské centrum za poplatok.


Popis:
Sunrise Royal Makadi je pre Vás ako stvorený, ak hľadáte dokonalý relax na pobreží Červeného mora v orientálnej atmosfére. Na svoje si prídu aj milovníci šnorchlovania, keďže Makadi Bay je rajom pre obdivovateľov podmorského sveta.
 

Dostupné výlety:

Kalkulácia zájazdu:

Sunrise Royal Makadi Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)