Baron Palace Sahl Hasheesh

Destinácia: Egypt » Hurghada » Sahl Hasheesh

*****+
Baron Palace Sahl Hasheesh
Baron Palace Sahl Hasheesh Baron Palace Sahl Hasheesh Baron Palace Sahl Hasheesh
Baron Palace Sahl Hasheesh Baron Palace Sahl Hasheesh Baron Palace Sahl Hasheesh










Termín: od 7.7.2024 do 23.7.2024 - 17/15 dní/nocí Kód zájazdu: 1336252
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83810961
Cena od: 2 969,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Baron Palace Sahl Hasheesh   *****+      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum detský kútik miniklub tobogán parkovisko bazén vyhrievaný tenis stolný tenis aerobik bazén morská voda wellness, spa sauna volejbal futbal masáž biliard šnorchlovanie windsurfing, surf potápačské centrum kajak, kanoe jacuzzi, vírivka kaderníctvo nechtové štúdio petanque, bocca šípky bicykle lekárska služba práčovňa, čistiareň herňa TV detský bazén detské animácie babysitting detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 20 km
Od letiště: 17 km
Luxusný rezort s jedinečnou architektúrou je kópiou slávneho egyptského paláca kráľa Farouka z Alexandrie. Špičkové služby hotela vám dajú pocítiť ako sa mali naozajstní králi. Rezort sa radí k TOP hotelom v turistickej oblasti Hurghada nielen kvôli kvalitným službám, ale aj vďaka dobrej lokalite a pestrému podmorskému životu.

Poloha:
Hotelový rezort je situovaný priamo na pláži v luxusnej oblasti Sahl Hasheesh, ktorá ponúka nespočetné možnosti oddychu, relaxu a romantických prechádzok po krásnej piesočnatej pláži. Najbližšie nákupné možnosti sú priamo v hotelovej obchodnej pasáži alebo v 10 km vzdialenom väčšom nákupnom centre Senzo Mall. Medzinárodné letisko v Hurghade sa nachádza 17 km a samotné centrum Hurghady 20 km od hotela.

Vybavenie:
4- poschodová budova, 615 izieb, výťahy, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, 6 a´la carte reštaurácií (orientálna, talianska, morské plody, barbeque, mexická, indická), 8 barov, 8 vonkajších bazénov - z toho 2 bazény so slanou vodou, 2 vonkajšie detské bazény, 1 bazén v zime vyhrievaný, tobogany v detskom bazéne, miniklub, minidisco, amfiteáter, kino, denné a večerné soft animácie, živá hudba, fitnes, aerobik, futbal, plážový volejbal, stolný tenis, biliard, herňa, šípky, boccia, sauna, parná miestnosť, jacuzzi. Za poplatok: SPA centrum, masáže, manikúra, pedikúra, skrášľovacie procedúry, 2 tenisové kurty, požičovňa bicyklov a áut, minimarket, kaderníctvo, práčovňa, doktor, babysitting.

Ubytovanie:
2- lôžkové deluxe izby s možnosťou 2 prísteliek (45 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 13r., rodinné suity (2 miestnosti, 52 m2, max. 2+2), swim up suity s priamym vstupom do bazéna (52 m2, max. 2+1), klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, LCD TV, WiFi, set na kávu a čaj, trezor, minibar, balkón/terasa. Za poplatok: room service.

Stravovanie:
24 hod. all inclusive formou bufetu, raňajky 06:30 – 10:30, neskoré raňajky 11:00 - 12:00, obedy 12:30 – 15:00, večere 18:30 – 22:00, nočné občerstvenie 22:30 - 00:00, snack, káva, čaj, koláčiky 15:00 - 17:00, kaviareň, lobby bar, bar pri bazéne, miestne alkoholické, nealkoholické a niektoré importované nápoje 24 hod. Za poplatok: a´la carte reštaurácie (1x vstup zadarmo, rezervácia nutná vopred), vybrané importované nápoje. Podrobný rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:
Hotel sa rozprestiera priamo pred krásnou súkromnou piesočnatou plážou s vlastným mólom. Pláž je dlhá 600 m a vstup do mora je pozvoľnejší. Milovníci šnorchlovania si tu taktiež prídu na svoje. Medzi hotelom a plážou je vytvorená súkromná promenáda ideálna na jogging, bicyklovanie alebo na príjemné prechádzky popri pobreží. Na pláži sa nachádzajú ležadlá, slnečníky, matrace a plážové osušky, ktoré hotel poskytuje v rámci all inclusive programu zadarmo. Plážový bar v čase 10:00 - 17:00 je v rámci all inclusivu taktiež zadarmo. Vodné športy ako napríklad surfovanie, jazda na banáne, parasialing, kanoe a škola potápania sú k dispozícii za poplatok.

Výlety:
Orientačná ponuka výletov v Egypte - TU


Popis:
Hotel sa rozprestiera priamo pred krásnou súkromnou piesočnatou plážou s vlastným mólom. Pláž je dlhá 600 m a vstup do mora je pozvoľnejší. Milovníci šnorchlovania si tu taktiež prídu na svoje. Medzi hotelom a plážou je vytvorená súkromná promenáda ideálna na jogging, bicyklovanie alebo na príjemné prechádzky popri pobreží.  8 vonkajších bazénov - z toho 2 bazény so slanou vodou, 2 vonkajšie detské bazény, 1 bazén v zime vyhrievaný, tobogany.
 

Dostupné výlety:

Kalkulácia zájazdu:

Baron Palace Sahl Hasheesh:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)