Angelina Hotel & Apartments

Destinácia: Grécko » Korfu » Sidari

***xx
Angelina Hotel & Apartments
Angelina Hotel & Apartments Angelina Hotel & Apartments Angelina Hotel & Apartments
Angelina Hotel & Apartments Angelina Hotel & Apartments Angelina Hotel & Apartments


Termín: od 1.6.2024 do 6.6.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1327658
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia
Kód termínu: 84141313
Cena od: 226,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Angelina Hotel & Apartments   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar animačný program vodné bicykle lekárska služba TV detský bazén piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 250 m
Od letiště: 38 km
Poloha:

Angelina Hotel & Apartments sa nachádza v pokojnej oblasti v letovisku Sidari, na ostrove Korfu. Len 200 m od "Canal D´Amour" a 250 m od hlavnej pláže Sidari. Táto priateľská nehnuteľnosť sa nachádza v tesnej blízkosti mnohých reštaurácií a barov, takže je ideálny pre páry, skupiny a rodiny. Dobre vybavené štúdiá a dvojspálňové apartmány poskytujú pohodlnú základňu v pokojnej oblasti. Vzdialenosť od letiska CFU (Medzinárodné letisko Korfu Ioannis Kapodistrias): 38 km.


Služby hotela:

24-hodinová recepcia so zmenárňou, bezpečnostné schránky, služba zavolania taxíka, požičovňa áut, výlety, doktor na zavolanie, neskorý check-out, bazén a detský bazén otvorený od 9:00 do 18:00, bezplatné lehátka a slnečníky pri bazéne, hlavná piesočnatá pláž je len pár metrov a má lehátka, slnečníky, k dispozícii sú vodné športy, motorové člny, vodné bicykle. Neďaleko od hotela sa nachádza Canal D'Amour, ktorý je známy pre jeho úžasné scenérie.Živá zábava je prezentovaná v hlavnom bare (otvorené od 9:00 do 2:00) každodenná zábava ako napr. kvízy, Karaoke, Bingo, živé vystúpenia, DJ, premietanie na plátna je k dispozícii pre vysielanie športových akcií.


Ubytovanie:

K dispozícií sú: štúdio s možnosťou jednej prístelky, dvojspálňový apartmány s možnosťou dvoch prísteliek.
Väčšina z nich má výhľad na bazén alebo do záhrady zo súkromných balkónov. Všetky izby majú 2 samostatné lôžka, ktoré je možné spojiť dokopy, súkromnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, kuchynským kútom s 2 elektrickými platňami, chladničkou, hriankovačom, rýchlovarnou kanvicou, TV so satelitným príjmom, telefónom, klimatizáciou (za príplatok) a bezpečnostnou schránkou. Detská postieľka je k dispozícii zadarmo na vyžiadanie.


Stravovanie:

Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia, plná penzia.
Hotelová reštaurácia (Grécka Taverna) je otvorená od 9:00 do 23:00 podáva: raňajky, občerstvenie, večere, k dispozícii sú vynikajúce služby a príjemný personál. Bar pri bazéne je otvorený od 9:00 do 18:00 a ponúka občerstvenie počas celého dňa, pri bazéne alebo pri bare.


Doprava:

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.


Cena zahŕňa:

letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti


Cena nezahŕňa:

služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu


Poznámka:

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!




Popis:
Živá zábava je prezentovaná v hlavnom bare (otvorené od 9:00 do 2:00) každodenná zábava ako napr. kvízy, Karaoke, Bingo, živé vystúpenia, DJ, premietanie na plátna je k dispozícii pre vysielanie športových akcií. Neďaleko od hotela sa nachádza Canal D'Amour, ktorý je známy pre jeho úžasné scenérie.
 

Kalkulácia zájazdu:

Angelina Hotel & Apartments:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)