Kavros Beach

Destinácia: Grécko » Kréta » Kavros

****x
Kavros Beach
Kavros Beach Kavros Beach Kavros Beach
Kavros Beach Kavros Beach Kavros Beach






Termín: od 5.6.2024 do 12.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311574
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 79982515
Cena od: 319,00 €
+ príplatky od: 269,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Kavros Beach   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi detský kútik miniklub tenis stolný tenis biliard TV detský bazén detské ihrisko plážový servis
Od pláže: 20 m
Od centra: 150 m
Od letiště: 100 km
Úvod:
Hotel Kavros Beach je priateľský a rodinne pôsobiaci hotel, ktorý leží na prekrásnej piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do mora. Hotel sa skladá z dvoch blokov (sú od seba vzdialené asi 50m). Obe časti hotela sú situované v nádhernej zelenej záhrade, ktorá pôsobí ako oáza pokoja a oddychu. Hotel ponúka široké spektrum využitia voľného času, výborné služby a chutnú kuchyňu. Nákupné možnosti, reštaurácie, bary a taverny sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti.

Vybavenie:
Hlavná reštaurácia, 2 bary, WiFi vo verejných priestoroch zadarmo, bazén, detský bazén, detské ihrisko, miniklub, biliard, stolný tenis, tenisový kurt, slnečníky a ležadlá pri bazéne a na pláži zadarmo.

Ubytovanie:

2-lôžkové klimatizované izby s možnosťou až 2 prísteliek, TV, telefón, chladnička, kúpeľňa (sprcha, WC), sušič na vlasy, balkón alebo terasa.

Za poplatok: trezor.


Stravovanie:
ALL INCLUSIVE
Raňajky, obedy a večere formou bufetových stolov, ľahké občerstvenie počas dňa, alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby. Presný popis ALL INCLUSIVE dostanete v hoteli.

Oficiálna kategória:
***

Naše hodnotenie:
***: Pekný, priateľský hotel, ktorý svojim klientom ponúka výborné služby a skvelú kuchyňu. Vďaka svojej výhodnej polohe priamo pri pláži a blízko nákupných možností, tak poteší všetky vekové kategórie, ako i rodiny s deťmi. Ak chcete svoju dovolenku stráviť v krásnom prostredí uprostred krétskej kultúry, neváhajte a navštívte hotel Kavros Beach.


Popis:
Hotel Kavros Beach je priateľský a rodinne pôsobiaci hotel, ktorý leží na prekrásnej piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do mora. Hotel sa skladá z dvoch blokov (sú od seba vzdialené asi 50m). Obe časti hotela sú situované v nádhernej zelenej záhrade, ktorá pôsobí ako oáza pokoja a oddychu.
 

Kalkulácia zájazdu:

Kavros Beach:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)