Kolymbia Bay Art

Destinácia: Grécko » Rhodos » Kolymbia

****x
Kolymbia Bay Art
Kolymbia Bay Art Kolymbia Bay Art Kolymbia Bay Art
Kolymbia Bay Art Kolymbia Bay Art Kolymbia Bay Art







Termín: od 19.7.2024 do 26.7.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312087
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky
Kód termínu: 80105901
Cena od: 809,00 €
+ príplatky od: 269,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Adults only


Kolymbia Bay Art   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum wellness, spa masáž salón krásy aromaterapia TV plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 500 m
Od letiště: 30 km
Úvod:
Štýlový a moderný hotel pre dospelých je situovaný v obľúbenom letovisku Kolymbia, ktoré je známe nie len svojou dlhou eukalyptovou alejou vedúcou až do centra mesta, ale aj vrchom Tsambika, vypínajúcim sa nad letoviskom, ktorého je symbolikou. Piesočnato-kamienková pláž s pozvoľným vstupom do mora a nádhernými výhľadmi sa nachádza len pár krokov od hotela. V blízkosti nájdete množstvo nákupných možností, taverien, obchodíkov či reštaurácii. Medzinárodné letisko je vzdialené približne 30 km od hotela.

Vybavenie:
Vstupná hala s recepciou, reštaurácia, a la carte reštaurácia (za poplatok), bazén, bar pri bazéne, kokteil bar, WiFi pripojenie na internet, ležadlá a slnečníky pri bazéne zadarmo, animácie, grécky večer. Za poplatok: spa centrum, masáže, beauty centrum, aromaterapia, parné kúpele, ležadlá a slnečníky na pláži, vodné športy na pláži, minimarket, posilňovňa.

Ubytovanie:

Klimatizované 2-lôžkové izby s možnosťou 1 prístelky, WiFi pripojenie na internet, LCD televízor, telefón, trezor, samostatná kúpeľňa s WC, vaňou alebo sprchovacím kútom, sušič na vlasy, minichladnička, set na prípravu čaju, balkón alebo terasa.


Stravovanie:
RAŇAJKY

Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
Moderný hotel Kolymbia Bay Art si Vás podmaní svojou úžasnou atmosférou a štýlovým prevedením. Je ideálnou voľbou pre páry a dospelých, ktorí túžia po dokonalej dovolenke plnej relaxu a oddychu.


Popis:
Je ideálnou voľbou pre páry a dospelých, ktorí túžia po dokonalej dovolenke plnej relaxu a oddychu.
 

Kalkulácia zájazdu:

Kolymbia Bay Art:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)