Caybeach Sun

Destinácia: Kanárske ostrovy » Lanzarote » Playa Blanca

***xx
Caybeach Sun
Caybeach Sun Caybeach Sun Caybeach Sun
Caybeach Sun Caybeach Sun Caybeach Sun




Termín: od 23.5.2024 do 30.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1292584
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 80718110
Cena od: 511,20 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Baby friendly


Caybeach Sun   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi fitness centrum miniklub tobogán bazén vnútorný bazén vyhrievaný biliard bicykle práčovňa, čistiareň TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž
 Hotel je ideálnou voľbou pre páry a rodiny a v obklopení pekného prostredia každému poskytne to, čo bude počas svojej dovolenky potrebovať.

Poloha:
Caybeach Sun Hotel sa nachádza v obľúbenom stredisku Playa Blanca a je vzdialený 700 m od najbližšej pláže Playa Dorada a 800 m od centra letoviska, kde nájdete reštaurácie, kaviarne či nákupné možnosti. Hotel sa nachádza 28 km od letiska.

Vybavenie:
 recepcia, reštaurácia, bar, 2 vonkajšie bazény (1 v zimných mesiacoch vyhrievaný), detský bazén (v zimných mesiacoch vyhrievaný), bazén s tobogánom a šmykľavkami, vnútorný bazén, mini klub, detské ihrisko, zdarma lehátka a slnečníky pri bazéne, plážové osušky (za depozit), WI-FI pripojenie, biliard,, práčovňa, úschovňa batožiny, multisport ihrisko, fitness centrum, požičovňa áut a bicyklov

Ubytovanie:
K dispozícii sú jednospálňové a dvojspálňové apartmány (dvojlôžko v spálni a prístelka formou pohovky v obývacej časti). Všetky komfortne zariadené izby sú vybavené vlastnou kúpeľňou (vaňa/ sprcha , WC, sušič vlasov, zrkadlo), vybaveným kuchynským kútom, uterákmi a posteľnou bielizňou, WI-FI pripojením, klimatizáciou, telefónom, káblovou/satelitnou TV, trezorom (za poplatok), balkónom alebo terasou.

Stravovanie:
bez stravy, raňajky, polpenzia - formou bufetu,

Pláž:
Pekná široká piesočnatá pláž Playa Dorada sa nachádza 700 m od hotela a menšia piesočnatá pláž Playa Blanca je vzdialená 1 km od hotela.


Popis:
Nachádza sa v obľúbenom stredisku Playa Blanca a je vzdialený 700 m od najbližšej pláže Playa Dorada a 800 m od centra letoviska, kde nájdete reštaurácie, kaviarne či nákupné možnosti. K dispozícii bazén s tobogánom a šmykľavkami, vnútorný bazén, mini klub, detské ihrisko, zdarma lehátka a slnečníky pri bazéne.
 

Kalkulácia zájazdu:

Caybeach Sun:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)