The Mirador Papagayo

Destinácia: Kanárske ostrovy » Lanzarote » Playa Blanca

****x
The Mirador Papagayo
The Mirador Papagayo The Mirador Papagayo The Mirador Papagayo
The Mirador Papagayo The Mirador Papagayo The Mirador Papagayo





Termín: od 23.5.2024 do 30.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1323991
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 83964233
Cena od: 647,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


The Mirador Papagayo   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén trezor internet, WiFi animačný program miniklub TV detský bazén detské animácie kamenistá pláž
Od pláže: 50 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 30 km
Úvod:
The Mirador Papagayo je skutočne príjemným a moderným hotelom s ideálnou polohou pre všetkých, ktorí sa chcú ráno prebúdzať za zvuku šumenia oceánu.

Poloha:
Hotel je situovaný v obľúbenom stredisku Playa Blanca, v kľudnej lokalite, priamo pri pobrežnej promenáde. Najbližšie menšie nákupné možnosti nájdete už v okolí hotela, no centrum oblasti je vzdialené 2,5 km od hotela. Hotel je vzdialený 30 km od letiska.

Hotel:
24-hodinová recepcia, lobby, reštaurácia, lobby bar, pool bar, 2 vonkajšie bazény, lehátka a slnečníky pri bazéne, detský bazén, medzinárodný hotelový program pre deti a dospelých, miniklub, detské ihrisko, WI-FI pripojenie v lobby, práčovňa, spa/wellness ( za poplatok), požičovňa áut, posilňovňa, úschovňa batožiny

Izby:
K dispozícii sú štandardné alebo superior dvojlôžkové izby s výhľadom do okolia, bočným alebo priamym výhľadom na more. Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchou a WC, fén, klimatizáciu, TV, WI-FI pripojenie zdarma, telefón, trezor (za poplatok) a balkón alebo terasu  s posedením.

Stravovanie:
polpenzia alebo all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy, večere v hotelovej reštaurácii v hlavnej budove. Počas dňa medzi jedlami ľahké občerstvenie, zákusok, džús, čaj alebo káva, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby.

Pláž:
Malá kamenitá pláž Playa de Piedras sa nachádza 50 m od hptela. Pláž Las Coloradas s čiernym pieskom a kameňmi cca 200 m a cca 2 km pešej chôdze od hotela sa začína sústava pekných piesočnatých pláži Playas de Papagayo (napr. široká Playa Mujeres alebo Playa del Pozo, atď.)

Popis:

The Mirador Papagayo je skutočne príjemným a moderným hotelom s ideálnou polohou pre všetkých, ktorí sa chcú ráno prebúdzať za zvuku šumenia oceánu.  

 

Kalkulácia zájazdu:

The Mirador Papagayo:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)