Sol Lanzarote Hotel

Destinácia: Kanárske ostrovy » Lanzarote » Puerto del Carmen

****x
Sol Lanzarote Hotel
Sol Lanzarote Hotel Sol Lanzarote Hotel Sol Lanzarote Hotel
Sol Lanzarote Hotel Sol Lanzarote Hotel Sol Lanzarote Hotel





Termín: od 4.7.2024 do 18.7.2024 - 15/14 dní/nocí Kód zájazdu: 1324051
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84342084
Cena od: 2 283,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Sol Lanzarote Hotel   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum bazén vyhrievaný TV detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 3 km
Od letiště: 5 km
Úvod:
Hotel je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí preferujú blízkosť peknej pláže, moderné ubytovanie s kvalitnými službami a oblasť s nákupnými možnosťami v blízkom okolí.

Poloha:
Hotel je situovaný v okrajovej časti obľúbeného strediska Puerto del Carmen, na juhovýchodnom pobreží ostrova Lanzarote (cca 3 km od centra), no najbližšie reštaurácie, bary či markety nájdete už v okolí hotela. Leží priamo pri dlhej pláži s pobrežnou promenádou. Hotel je vzdialený 5 km od letiska.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, lobby, bufetová reštaurácia, hotelový bar, 3 vonkajšie bazény (1 v zimných mesiacoch vyhrievaný), baby bazén (v zimných mesiacoch vyhrievaný), terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, udržiavaná záhrada, hotelový medzinárodný program pre deti a dospelých, WI-FI pripojenie zdarma, požičovňa áut, plážové osušky (za depozit), suvenír shop, supermarket, detské ihrisko, posilňovňa

Izby:
K dispozícii sú štandardné izby, superior izby (renovované), rodinné izby (spálňa a obývacia časť s pohovkou oddelená posuvnými dverami) a suity. Všetky kapacity sú vybavené vlastnou kúpeľňou s WC a sušičom vlasov, klimatizáciou, TV, WI-FI pripojením, minibarom alebo minichladničkou, trezorom (za poplatok), balkónom alebo terasou orientovanou na okolie alebo oceán.

Stravovanie:
All inclusive – raňajky, obedy, večere v hotelovej bufetovej reštaurácii v hlavnej budove. Počas dňa medzi jedlami ľahké občerstvenie, zákusok, čaj alebo káva, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby, tématické večere, showcooking.

Pláž:
Hotel leží priamo pri peknej 6 km dlhej piesočnatej pláži (miestami s kamenistým vstupom) Playa de Matagorda, pozdĺž ktorej vedie aj pobrežná promenáda, ktorá ponúka možnosť príjemnej prechádzky. Slnečníky, ležadlá a vodné športy na pláži sú za poplatok. 


Popis:
Hotel je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí preferujú blízkosť peknej pláže, moderné ubytovanie s kvalitnými službami a oblasť s nákupnými možnosťami v blízkom okolí.
 

Kalkulácia zájazdu:

Sol Lanzarote Hotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)