Anantara Kihavah Villas

Destinácia: Maldivy » Baa Atol

*****
Anantara Kihavah Villas
Anantara Kihavah Villas Anantara Kihavah Villas Anantara Kihavah Villas
Anantara Kihavah Villas Anantara Kihavah Villas Anantara Kihavah Villas














Termín: od 4.11.2024 do 12.11.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336835
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia
Kód termínu: 84079914
Cena od: 7 309,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Anantara Kihavah Villas   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia internet, WiFi fitness centrum tenis stolný tenis wellness, spa volejbal masáž šnorchlovanie windsurfing, surf potápačské centrum vodné lyže kajak, kanoe bedminton kitesurfing kaderníctvo salón krásy kozmetický salón bicykle nákupná pasáž práčovňa, čistiareň herňa TV detské animácie babysitting detské ihrisko piesočnatá pláž vodné športy na pláži
Popis:
Anantara Kihavah má množstvo prestížnych ocenení, ktorými sa rezort pyšní. Vyberte si z ponuky víl s unikátnou lokáciou, zažite trochu adrenalínu pri rozmanitých vodných športoch alebo si oddýchnite a naberte energiu v tunajších kúpeľoch Anantara. Využite možnosti potápať sa u koralových útesov patriacich do zoznamu chránených oblastí UNESCO. Rezort Anantara Kihavah Villas je od medzinárodného letiska v Malé vzdialený 35 minút scénického letu hydroplánom.

Vybavenie:
24-hodinová recepcia, služba concierge, zmenáreň, úschovňa batožiny, služba žehlenia, čistiareň, televízne programy pre deti, vonkajšie detské ihrisko, herňa pre deti, opatrovanie detí/služby pre deti, spoločenská miestnosť/miestnosť s TV, klimatizácia, všetky priestory sú nefajčiarske, obchody (na mieste), kaplnka, obchod so suvenírmi, svadobný apartmán, kaderníctvo/kozmetika, nefajčiarske izby, izbová služba. Wi-Fi pripojenie na internet je k dispozícii v izbách a je bezplatné.

Pláž:
Piesočnatá pláž priamo pri hoteli.

Zábava a šport:

Kajaky, bicykle, vodné skútre, potápanie, požičanie jachty, šnorchlovanie, vodné lyže, windsurfing, kitesurfing, paddle board, badminton, tenis, stolný tenis, volejbal, Wellness centrum Balance Wellness, masážne suity nad vodou, salón krásy, fitness centrum, Muay Thai boxing.


Stravovanie:

Rozmanité menu obsahuje maledivské aj medzinárodné jedlá, na ktorých si můžete pochutnať v reštauráciách Manzaru, Sea, Fire, Salt a Sky. V reštaurácii Plates sa servírujú raňajky formou a´la carte. K dispozícii je aj možnosť privátneho stravovania n pláži, jachte alebo priamo vo vašej vile. V reštauráii Spice spoons budete variť spolu s kuchárom, kde je možnosť absolvovať kuchárske kurzy.


Vybavenie izieb:
Vily v hoteli Anantara Kihavah pre vás budú súkromným rajom v blízkosti azúrových vôd, z ktorého to je len pár krokov od piesočných pláží. K dispozícii máte privátny bazén aj hojdajúcu sa posteľ. Vo všetkých vilách na vás čaká moderné vybavenie: iPad asistent, dokovacia stanica pre iPod a zvukový systém Bose, ponuka vankúšov a mydiel, plážové tašky, sandále a naplnená vínna pivnica, 24 hodín denne k dispozícii služba  komorníka. Rezidencia hotela Anantara Kihavah môžu byť umiestnené v bohatom tropickom prostredí, na bielych piesočných plážach alebo nad pokojnou lagúnou. Všetky rezidencie obsahujú: iPad asistenta, dokovaciu stanica pre iPod a zvukový  systému Bose,  výber z ponuky vankúšov a mydiel, kúpeľné vybavenie značky Elemis, vínna pivnica,  24 hodín denne k dispozícii miestne komorník a mnohé ďalšie.


Popis:
K dispozícii je aj možnosť privátneho stravovania n pláži, jachte alebo priamo vo vašej vile. V reštauráii Spice spoons budete variť spolu s kuchárom, kde je možnosť absolvovať kuchárske kurzy. Kajaky, bicykle, vodné skútre, potápanie, požičanie jachty, šnorchlovanie, vodné lyže, windsurfing, kitesurfing, paddle board, badminton, tenis, stolný tenis, volejbal, Wellness centrum Balance Wellness, masážne suity nad vodou, salón krásy, fitness centrum, Muay Thai boxing.
 

Kalkulácia zájazdu:

Anantara Kihavah Villas:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)