Milaidhoo Resort

Destinácia: Maldivy » Baa Atol

*****
Milaidhoo Resort
Milaidhoo Resort Milaidhoo Resort Milaidhoo Resort
Milaidhoo Resort Milaidhoo Resort Milaidhoo Resort













Termín: od 4.11.2024 do 12.11.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336823
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 84079854
Cena od: 8 269,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie


Milaidhoo Resort   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program fitness centrum stolný tenis wellness, spa masáž biliard šnorchlovanie windsurfing, surf potápačské centrum kajak, kanoe TV jóga piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 128 km
Popis:
nový luxusný rezort na Maldivách sa rozprestiera na neveľkom ostrove, ktorý je súčasťou chránenej prírodnej rezervácie UNESCO. Ostrov s rozmermi 300 a 150 metrov je lemovaný prírodným koralom s veľmi pestrým podmorským životom. Milaidhoo sa nachádza 128 km od hlavného mesta Malé. Transfer z medzinárodného letiska trvá približne 35 minút scénického letu hydroplánom.

Vybavenie:
k vybaveniu patrí recepcia, služba concierge, spoločný panoramatický bazén, tri gourmet reštaurácie a dva bary. Pre účely zdravia a krásy slúži wellness centrum so štyrmi masážnymi miestnosťami nad vodou a moderne vybavená posilňovňa. Potápanie, exkurzie a vodné športy je možne objednať v pavilóne na pláži. Pripojenie na internet je hosťom hotela k dispozícii cez Wi-Fi zdarma.

Pláž:
nádherná pláž priamo pri hoteli.

Zábava a šport:
bazén, joga, fitness centrum, šnorchlovanie, potápanie, kanoistika, windsrfing, stolný tenis, biliard, rybolov, wellness centrum, masáže, večerný program, živá hudba.

Stravovanie:
polpenzia, možnosť doobjednať all inclusive. Reštaurácie a bary v resorte: Ocean Restaurant (hlavná reštaurácia s bufetovými stolmi), Ba´theli Restaurant & Lounge (reštaurácia na lodi v lagúne, tradičné miestne chute a špeciality z morských plodov), The Shoreline Grill Chef´s Table  (gril na pláži, šéfkuchár pripraví jedlo podľa vašich požiadaviek), Shorline Grill Wine Room (vinotéka, jednohubky), Compass Pool Bar (bar pri infinity bazéne).

Vybavenie izieb:
resort pozostáva z hlavnej budovy s bazénom a skupiny 50 víl inšpirovaných tradičnou maldivskou architektúrou. Hostia si môžu vybrať z niekoľkých kategórií ubytovania ako sú vily na pláži, vily nad vodou či ultra-luxusné poschodové rezidencie. Vo vilách a rezidenciách je klimatizácia, veľká drevená terasa s otvoreným obývacím priestorom, panoramatický bazén, priestrannú kúpeľňu s dvomi umývadlami, TV, minibar, trezor, župany a papuče, set na prípravu čaju a kávy a luxusná kozmetika Aqua di Parma.

Poznámka:
Rodiny s deťmi mladšími ako 9 rokov nie je v hoteli možné ubytovať.


Popis:
Rodiny s deťmi mladšími ako 9 rokov nie je v hoteli možné ubytovať. Pre účely zdravia a krásy slúži wellness centrum so štyrmi masážnymi miestnosťami nad vodou a moderne vybavená posilňovňa. Potápanie, exkurzie a vodné športy je možne objednať v pavilóne na pláži. Pripojenie na internet je hosťom hotela k dispozícii cez Wi-Fi zdarma. 
 

Kalkulácia zájazdu:

Milaidhoo Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)