Reethi Faru Resort

Destinácia: Maldivy » Raa Atol

*****
Reethi Faru Resort
Reethi Faru Resort Reethi Faru Resort Reethi Faru Resort
Reethi Faru Resort Reethi Faru Resort Reethi Faru Resort














Termín: od 4.11.2024 do 12.11.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336848
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 84079978
Cena od: 2 059,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Reethi Faru Resort    *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum tenis stolný tenis wellness, spa sauna volejbal masáž biliard windsurfing, surf vodné lyže kajak, kanoe katamarán bedminton kitesurfing squash jacuzzi, vírivka salón krásy lekárska služba nákupná pasáž práčovňa, čistiareň TV jóga piesočnatá pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 160 km
Popis:
Novopostavený rezort Reethi Faru Resort s relaxačnou atmosférou ponúka nielen príjemné prostredie ostrova, ale tiež rôzne aktivity a program. Situovaný je na atole Raa, konkrétne na ostrove Filaidhoo s rozmermi 600 x 350 metrov. Transfer trvá približne 30 minút. Oddýchnite si v jednej zo sto päťdesiat tradičných luxusných maldivských víl, ktoré sú tiež vybavené vírivkou a sú umiestnené v tropických záhradách, na pláži, alebo na koloch nad tyrkysovou vodou.

Vybavenie:
24-hodinová recepcia, služba concierge, úschovňa batožiny, 150 viliek, reštaurácie, bary, WLAN, obchod so suvenírmi, klenotníctvo, lekár, bazén s ležadlami a slnečníkmi, práčovňa, biznis centrum, svadovný apartmán. Wi-Fi pripojenie na internet je k dispozícii v celom hoteli a je bezplatné.

Pláž:
Celý ostrov lemujú jemné piesočnaté pláže. Len zhruba 80 metrov od pláže sa nachádza koralový útes.

Zábava a šport:
Plážový volejbal, výlety loďou, kanoe, plachtenie katamaran, kitesurfing, squash, banán, vodné lyže, bedminton, windsurfing, fitness, hodiny jogy, tenis, stolný tenis, biliard, wellness centrum, salón krásy, masáže, sauna, jacuzzi. Vo večerných hodinách program, karaoke, filmové večery.

Stravovanie:
V rezorte sa nachádza 5 reštaurácií: hlavná reštaurácia Vakaru s bufetom s medzinárodnou kuchyňou, a´la carte Reethi Grill s grilovanými špecialitami, a´la carte  Dhiyavaru Bar & Restaurant s ponukou pizze, plodov mora, steakov a ďalších špecialít,  a´la carte Havandhu Garden smiestnou kuchyňou a plodmi mora a kaviareň  Raalhu Café.

Vybavenie izieb:
K základnému vybaveniu všetkých izieb patrí manželská posteľ, servis na prípravu kávy / čaju, minibar, klimatizácia, stropný ventilátor, trezor, satelitná TV, WLAN, telefón, čiastočne polo-otvorená kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC, sušičom vlasov a terasa.


Popis:
Oddýchnite si v jednej zo sto päťdesiat tradičných luxusných maldivských víl, ktoré sú tiež vybavené vírivkou a sú umiestnené v tropických záhradách, na pláži, alebo na koloch nad tyrkysovou vodou. Celý ostrov lemujú jemné piesočnaté pláže. Len zhruba 80 metrov od pláže sa nachádza koralový útes.

 

Kalkulácia zájazdu:

Reethi Faru Resort :
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)