Beach Rotana Abu Dhabi

Destinácia: Sp. Arabské Emiráty » Abú Zabí » Abú Zabí

*****
Beach Rotana Abu Dhabi
Beach Rotana Abu Dhabi Beach Rotana Abu Dhabi Beach Rotana Abu Dhabi
Beach Rotana Abu Dhabi Beach Rotana Abu Dhabi Beach Rotana Abu Dhabi









Termín: od 29.9.2024 do 8.10.2024 - 10/9 dní/nocí Kód zájazdu: 1302235
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 83890112
Cena od: 1 779,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Beach Rotana Abu Dhabi   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum miniklub tenis wellness, spa masáž potápačské centrum squash kaderníctvo kozmetický salón nákupná pasáž TV detský bazén babysitting detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Popis:
luxusný hotelový komplex je súčasťou Abu Dhabi Mall a nachádza sa v centre mesta, 30 minút od letiska v Abu Dhabi a dve hodiny od Dubaja. Táto ikonická päťhviezdičková nehnuteľnosť, ktorá je obľúbená medzi náročnými obchodnými cestujúcimi a turistami, ako aj obyvateľmi Spojených arabských emirátov, je mestským útočiskom s niečím pre každého.

Vybavenie:
recepcia, Beach club, detský klub, detský bazén a ihrisko, kadernícky salón, kozmetický salón, 12 reštaurácií a barov, 24-hodinová izbová služba, opatrovanie detí, WiFi pripojenie na internet. Hostia môžu využívať všetky vymoženosti nákupného centra, vrátane komplexu kín.

Pláž:
hotel má vlastnú piesočnatú pláž. Lehátka a slnečníky sú v celom areáli poskytované bezplatne.

Zábava a šport:
fitness centrum, „infinity“ bazén, tenisové a squashové kurty, potápačské centrum, centrum vodných športov, wellness Zen the Spa s 10 miestnosťami a ponukou procedúr a masáží.

Stravovanie:
raňajky, možnosť doobjednať polpenziu, plnú penziu alebo all inclusive. V hoteli sa nachádzajú nasledujúce reštaurácie a bary: Essence (hlavná reštaurácia s medzinárodnou kuchyňou), Brauhaus (autentická nemecká reštaurácia s bohatou ponukou pív), Prego's (talianska), Rodeo Grill (moderný steakhouse), Benihana  (japonská), Indigo (indická), Café Columbia  (kaviareň v lobby), Bay View (plážová reštaurácia s ponukou ľahkého občerstvenia), Finz (morské špeciality z oblasti Stredomoria), Trader Vic's (polynézska reštaurácia a bar), Al Shorfa Lounge (orientálny shisha lounge). V blízkosti areálu sa nachádza množstvo alternatívnych možností stravovania.

Vybavenie izieb:
nachádza sa tu 565 izieb a apartmánov, k dispozícii sú izby typu Classic s rozlohou 30 m2 a štandardným vybavením: balkónom s posedením a výhľadom na mesto alebo more, LCD TV, minibarom, rádiom a telefónom, trezorom, súpravou na prípravu kávy a čaju a mramorovou kúpeľňou.  Ďalej si môžete vybrať z izieb typu Premium (kúpeľňa s oddelenou vaňou a „dažďovou“ sprchou) a Club Rotana (kúpeľňa s oddelenou vaňou a „dažďovou“ sprchou a navyše voľný vstup do Club Lounge) s rozlohou 40 m2 alebo Family Room (55 m2), ktorá ubytuje až 4 dospelé osoby.

Poznámka:
každý hosť ubytovaný v emirátoch Dubaj, Abu Dhabi a Ras Al Khaimah je povinný zaplatiť pobytovú taxu „Tourism Dirham“. Poplatok je splatný na mieste pri odchode z hotela. Suma závisí od kategórie ubytovania (Dubaj: 3* hotel 10 AED/izba/noc, 4* hotel 15 AED/izba/noc, 5* hotel 20 AED/izba/noc, Abu Dhabi 10 AED/izba/noc, Ras Al Khaimah 15 AED/izba/noc).


Popis:
Luxusný hotelový komplex má vlastnú piesočnatú pláž. Päťhviezdičková nehnuteľnosť, ktorá je obľúbená medzi náročnými obchodnými cestujúcimi a turistami.
 

Kalkulácia zájazdu:

Beach Rotana Abu Dhabi:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)