H.Top Calella Palace Hotel

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Calella

****x
H.Top Calella Palace Hotel
H.Top Calella Palace Hotel H.Top Calella Palace Hotel H.Top Calella Palace Hotel
H.Top Calella Palace Hotel H.Top Calella Palace Hotel H.Top Calella Palace Hotel








Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1324005
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 81807300
Cena od: 432,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


H.Top Calella Palace Hotel   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum miniklub parkovisko bazén vnútorný wellness, spa sauna jacuzzi, vírivka práčovňa, čistiareň TV detský bazén
Od pláže: 500 m
Od centra: 300 m
Od letiště: 70 km

Poloha:
Hotel H TOP Calella Palace patrí hotelovému reťazcu H TOP a nachádza sa v jednom z najznámejších letovísk na pobreží Costa Maresme - Calella. Centrum letoviska s reštauráciami, barmi a obchodmi je vzdialené cca 300 m. K nabližšej pieskovej pláži s jemným štrkom to je len necelých 500 m (prístup cez ulicu). K zastávke vláčika, ktorý spája pobrežie s Barcelonou, je to cca 900 m, letisko v Barcelone je vzdialené cca 70 km. Hotel je zároveň skvelým východiskovým bodom k ďalším výletom, ako je napríklad návšteva morského sveta Marineland alebo živého strediska Lloret de Mar (cca 20 km), či pestrofarebnej Barcelony (cca 60 km).


Služby hotela:
24-hodinová recepcia, reštaurácia, bar, vonkajší bazén, detský bazén, mini klub, slnečná terasa (v záhrade aj na streche), ležadlá a slnečníky pri bazéne, animačný program, večerný program a zábava, cooking show, WI-FI pripojenie (za poplatok), úschovňa batožiny, zmenáreň, SPA aréna vrátane vnútorného bazéna, jacuzzi, sauna, fitness, izbový servis, pult s turistickými informáciami, viacjazyčný personál, fax a copy servis, pranie a žehlenie bielizne, obchod so suvenírmi, obchody, výťah, klimatizácia, bezpečnostné služby a zariadenia, bezpečnostné schránky (za poplatok), vonkajšie parkovisko


Ubytovanie:
K dispozícii sú: jednolôžkové izby, dvojlôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek
Všetky komfortne zariadené izby sú vybavené vlastnou kúpeľňou s toaletnými potrebami, sušičom vlasov, klimatizáciou, satelitnou TV, telefónom s priamou voľbou, trezorom, písacím stolom, balkónom s posedením.

Stravovanie:
Možnosť stravovania: bez stravy, raňajky, polpenzia, plná penzia, all inclusive
Raňajky, obedy a večere formou bufetu, počas dňa (vo vybranom čase) občerstvenie v snack baroch, plážovom bare a lokálne produkované nealkoholické a alkoholické nápoje, soft drinky: pivo, víno, džús, minerálna voda (10:00 – 24:00).

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu, miestna taxa 0,45-2,50 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela)

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Popis:
 Hotel je  skvelým východiskovým bodom k ďalším výletom.
 

Kalkulácia zájazdu:

H.Top Calella Palace Hotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)