H.Top Olympic

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Calella

***xx
H.Top Olympic
H.Top Olympic H.Top Olympic H.Top Olympic
H.Top Olympic H.Top Olympic H.Top Olympic



Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1324021
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 81815340
Cena od: 337,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


H.Top Olympic   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program stolný tenis biliard jacuzzi, vírivka TV
Od pláže: 450 m
Od centra: 300 m
Od letiště: 73 km
Úvod:
Vychutnajte si dovolenku v živom španielskom letovisku Calella, ktoré je domovom pre rozľahlý hotel Olympic. Vďaka svojej strategickej polohe, množstvu voľnočasových aktivít a priateľskej atmosfére je vhodný nielen pre páry, či partie kamarátov, ale aj rodiny s deťmi.

Poloha:
priamo v centre Calelly, situovaný v tichšej časti inak rušného strediska cca 450 m k širokej piesočnatej pláži. Centrum plné obchodov, barov, reštaurácií a diskoték len 300 m od rezortu. V blízkosti hotela cca 1 km sa nachádza maják Calella, či múzeum cestovného ruchu. Pobrežie lemuje miestna železnička, čo predstavuje jednu z možností ako preskúmať okolité letoviská. Vzdialenosť letiska BCN 73 km.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, klimatizácia, tri vonkajšie bazény, slnečná terasa, záhrada, reštaurácia, bar, bar pri bazéne, výťah, TV miestnosť, animačný program, služby sa poplatok: Wi-Fi pripojenie, stolný tenis, biliard, jacuzzi, trezor.

Izby:
jednoduchšie a prakticky zariadené jednolôžkové izby, dvojlôžkové izby s možnosťou až dvoch prísteliek. Ubytovacie kapacity disponujú klimatizáciou, TV, telefónom, kúpeľňou, balkónom.

Stravovanie:
polpenzia, plná penzia – formou bufetových stolov (bez nápojov), all inclusive – raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami.

Pláž:
široká piesočnatá pláž s hrubozrnným pieskom, prudší vstup do mora. Rozľahlá promenáda ako stvorená na prechádzky a spoznávanie širšieho okolia. Množstvo voľnočasových aktivít, barov na pláži. Vodné športy, ležadlá a slnečníky na pláži za poplatok.


Popis:
Hotel vďaka svojej strategickej polohe, množstvu voľnočasových aktivít a priateľskej atmosfére je vhodný nielen pre páry, či partie kamarátov, ale aj rodiny s deťmi.
 

Kalkulácia zájazdu:

H.Top Olympic:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)