Miami Hotel

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Calella

***xx
Miami Hotel
Miami Hotel Miami Hotel Miami Hotel
Miami Hotel Miami Hotel Miami Hotel









Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1324007
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy
Kód termínu: 84259827
Cena od: 457,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Miami Hotel   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program večerný program miniklub parkovisko biliard bicykle herňa TV detský bazén
Od pláže: 450 m
Od centra: 200 m
Poloha:
Miami Hotel sa nachádza na pobreží Costa de Barcelona v pobrežnom letovisku Calella, ktoré svojim návštevníkom ponúka 3km pláží a zátok, s kulisou hôr a v tesnej blízkosti prírodnej rezervácie Montnegre-Corredor. Hotel má ideálnu polohu a na nachádza sa len 450 m od pieskovej pláže a len 200 m od centra mesta s množstvom nákupných možností, reštaurácii a kaviarní. Navyše vďaka blízkosti autobusovej zástavky (50 m) a vlakovej stanice (300 m) je zároveň aj skvelým štartovacím bodom k ďalšiemu skúmaniu tejto pestrej oblasti. Urobte si čas a návštevte staré mesto s jeho historickou architektúrou, Dalmau park alebo promenádu Manuel Puigvert.

Ubytovanie:
K dispozícii sú: jednolôžkové izby, dvojlôžkové izby s prístelkou
Všetky komfortne zariadené izby sú vybavené vlastnou kúpeľňou s toaletnými potrebami, sušičom vlasov, klimatizáciou, satelitnou TV, telefónom s priamou voľbou, trezorom (za poplatok), písacím stolom so stoličkou, balkónom s posedením a detskou postieľkou (len na vyžiadanie).

Služby hotela:
24-hodinová recepcia, reštaurácia, bar, vonkajší bazén, detský bazén, mini klub, slnečná terasa, ležadlá a slnečníky pri bazéne, animačný program, herňa, biliard, večerný program a zábava, upratovanie, bezplatné WI-FI pripojenie vo vymedzených verejných priestoroch, klimatizácia, rezervácia vstupeniek, služba organizácie výletov, obedové balíčky (na vyžiadanie), požičovňa áut/bicyklov, nočný strážnik, sprcha dostupná pre klientov v deň odchodu, úschovňa batožiny, vonkajšie parkovanie, výťah, bezbariérový prístup, izby/zariadenie pre telesne postihnutých

Stravovanie:
Možnosť stravovania: bez stravy, raňajky, polpenzia, plná penzia, all inclusive
Raňajky, obedy a večere formou bufetu, počas dňa (vo vybranom čase) občerstvenie v snack baroch, plážovom bare a lokálne produkované nealkoholické a alkoholické nápoje, soft drinky: pivo, víno, džús, minerálna voda (10:00 – 24:00).

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu, miestna taxa 0,45-2,50 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela)

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Popis:
Hotel je bezbariérový a ponúka izby pre telesne postihnutých.
 

Kalkulácia zájazdu:

Miami Hotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)