Terramar

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Calella

***xx
Terramar
Terramar Terramar Terramar
Terramar Terramar Terramar



Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336532
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia / plná penzia
Kód termínu: 83914142
Cena od: 407,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Terramar   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program biliard TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 100 m
Od letiště: 70 km

Úvod:
Hotel je výhodnou voľbou so skvelou polohou pri pláži. V blízkosti hotela nájdete všetko, čo obľúbené stredomorské letovisko Calella ponúka - zábavné podniky, reštaurácie, kaviarne a živý nočný ruch alebo kľud a pohodu ospalého slnečného letného dňa.

Poloha:
hotel je situovaný takmer v srdci obľúbeného a vyhľadávaného španielskeho letoviska Calella. Do centra strediska s nákupnými možnosťami, reštauráciami a barmi sa dostane už po pár minútach chôdze. Pekná široká pláž je vzdialená len 100 m od hotela. Pozdĺž letoviska vedia pobrežná železnička, čo umožňuje možnosť výletov do blízkeho okolia. Medzinárodné letisko v Barcelone je vzdialené 70 km.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, reštaurácia, hotelový bar, bar pri bazéne, vonkajší bazén s oddelenou časťou pre deti, terasa s ležadlami, medzinárodný hotelový animačný program, klimatizácia, TV miestnosť, Wi-Fi pripojenie vo verejných priestoroch zdarma, výťah, za príplatok: trezor, biliard.

Izby:
dvojlôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek. Všetky jednoduchšie a účelne zariadené izby majú vlastnú kúpeľňu s WC, klimatizáciu/centrálne kúrenie, SAT TV, telefón a balkón. Možnosť jednolôžkových izieb.

Stravovanie:
polpenzia, plná penzia, all inclusive – raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.

Pláž:
pekná a široká piesočnatá pláž s hrubozrnným pieskom a prudším vstupom do mora je vzdialená len necelých 100 m od mora. Ležadlá, slnečníky a vodné športy na pláži sú za poplatok.





Popis:
Hotel je situovaný takmer v srdci obľúbeného a vyhľadávaného španielskeho letoviska Calella. Vstupná hala s recepciou, reštaurácia, hotelový bar, bar pri bazéne, vonkajší bazén s oddelenou časťou pre deti, terasa s ležadlami, medzinárodný hotelový animačný program, klimatizácia, TV miestnosť, Wi-Fi pripojenie vo verejných priestoroch zdarma, výťah, za príplatok: trezor, biliard.
 

Kalkulácia zájazdu:

Terramar:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)