Pimar Hotel

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Costa Brava

***xx
Pimar Hotel
Pimar Hotel Pimar Hotel Pimar Hotel
Pimar Hotel Pimar Hotel Pimar Hotel


Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1324012
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky / polpenzia / plná penzia
Kód termínu: 81811027
Cena od: 506,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Pimar Hotel   ***xx      Zobrazit podrobnosti
klimatizácia trezor internet, WiFi fitness centrum parkovisko práčovňa, čistiareň TV
Od pláže: 0 m
Poloha:
Pimar Hotel má vynikajúcu polohu a je situovaný priamo pri pláži S'Abanell v letovisku Blanes a jednom z najdlhších pobreží na Costa Brava. Popred hotelom vedie promenáda, prostredníctvom ktorej sa dostanete krátkou prechádzkou do centra (5 minút) a ostatných turistických oblastí. Užite si dovolenku v turistickom stredisku, ktorý kombinuje blízkosť pláže s možnosťou zaujímavých kultúrnych návštev a množstva voľnočasových aktivít .

Ubytovanie:
K dispozícii sú: jednolôžkové izby, dvojlôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek
Všetky komfortne zariadené izby sú vybavené vlastnou kúpeľňou so sprchou s toaletnými potrebami, sušičom vlasov, klimatizáciou, WI-FI pripojením (za poplatok), satelitnou TV, telefónom s priamou voľbou, trezorom (za poplatok), mini barom na vyžiadanie (za poplatok), balkónom s posedením.

Služby hotela:
24-hodinová recepcia, reštaurácia, bar, vonkajší bazén na streche, krytý bazén, služby Spa (za poplatok), večerný program a zábava, bezplatné WI-FI pripojenie vo verejných priestoroch, malé fitness centrum, úschovňa batožiny, predaj vstupeniek, fax, požičovňa áut/bicyklov v blízkosti, zmenáreň, práčovňa, klimatizácia, kúrenie, výťah, rodinné izby, nefajčiarske izby, parkovanie (za poplatok)

Ubytovanie:
Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia, plná penzia
Strava je servírovaná formou bufetu s pestrým a čerstvým výberom jedál.

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu, miestna taxa 0,45-2,50 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela)

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Popis:
Pimar Hotel má vynikajúcu polohu a je situovaný priamo pri pláži.
 

Kalkulácia zájazdu:

Pimar Hotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)