Ght Oasis Park Hotel

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Gerona

****x
Ght Oasis Park Hotel
Ght Oasis Park Hotel Ght Oasis Park Hotel Ght Oasis Park Hotel
Ght Oasis Park Hotel Ght Oasis Park Hotel Ght Oasis Park Hotel









Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1324009
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia
Kód termínu: 81809453
Cena od: 444,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Ght Oasis Park Hotel   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program fitness centrum stolný tenis wellness, spa konferenčná sála biliard lekárska služba bezbariérový prístup práčovňa, čistiareň herňa TV detský bazén detské ihrisko
Od pláže: 400 m
Od centra: 800 m

Poloha:
Živý hotel strednej triedy sa nachádza priamo v turistickom centre Lloret de Mar, len 400 m od piesočnatej pláže. Početné nákupné a zábavné možnosti sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti pozdĺž celej pláže. Do 800 metrov vzdialeného živého centra mesta sa dostanete len za pár minút príjemnej prechádzky. Autobusová zastávka sa nachádza priamo pred hotelom (25 m). Vďaka blízkosti zástavky verejnej dopravy je skvelým štartovacím bodom k ďalšiemu skúmaniu tejto pestrej oblasti.


Služby hotela:
24-hodinová recepcia, reštaurácia, bar, vonkajší bazén, krytý bazén, detský bazén, detské ihrisko, slnečná terasa, ležadlá a slnečníky pri bazéne, záhrada, wellness služby v plnom rozsahu (za poplatok), večerná zábava, fitness centrum, biliard, stolný tenis, herňa, pomoc s prehliadkami/vstupenkami, zasadacia miestnosť, izbová služba, požičovňa áut, lekár na vyžiadanie, garáž, záhrada, výťah, ubytovanie/zariadenia pre postihnutých, práčovňa, úschovňa batožiny, zmenáreň, turistické informácie, TV miestnosť a WI-FI zóna (za poplatok), bezbariérový prístup


Ubytovanie:
K dispozícii sú: jednolôžkové izby, dvojlôžkové izby s prístelkou
Všetky komfortne zariadené izby sú vybavené vlastnou kúpeľňou so sprchou s toaletnými potrebami, sušičom vlasov, klimatizáciou, ústredným kúrením, WI-FI pripojením (za poplatok), satelitnou TV, telefónom s priamou voľbou, trezorom (za poplatok), mini barom na vyžiadanie (za poplatok), balkónom s posedením.

Stravovanie:
Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia, plná penzia, all inclusive
Raňajky, obedy a večere formou bufetu, počas dňa (vo vybranom čase) občerstvenie v snack baroch, plážovom bare a lokálne produkované nealkoholické a alkoholické nápoje, soft drinky: pivo, víno, džús, minerálna voda (10:00 – 23:00).
Pizza, ľahké občerstvenie, Bar, Denne: 10:30 - 13:00, 16:00 - 20:00
Zmrzlina (len deti), Denne: 10:30 - 13:00, 16:00 - 20:00

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu, miestna taxa 0,45-2,50 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela)

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Popis:
Vďaka blízkosti zástavky verejnej dopravy je skvelým štartovacím bodom k ďalšiemu skúmaniu tejto pestrej oblasti.
 

Kalkulácia zájazdu:

Ght Oasis Park Hotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)