Blue Sea Montevista - Hawai

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Lloret de Mar

***xx
Blue Sea Montevista - Hawai
Blue Sea Montevista - Hawai Blue Sea Montevista - Hawai Blue Sea Montevista - Hawai
Blue Sea Montevista - Hawai Blue Sea Montevista - Hawai Blue Sea Montevista - Hawai






Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1324019
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 81814356
Cena od: 426,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Blue Sea Montevista - Hawai   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi večerný program fitness centrum stolný tenis biliard solárium šípky práčovňa, čistiareň TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž
Od centra: 200 m

Poloha:
Montevista-Hawai od hotelovej siete Blue Sea je situovaný v tichšej oblasti len 5 minút chôdze od piesočnatej pláže. Centrum, ktoré ponúka bohaté nákupné možnosti, množstvo reštaurácií, barov alebo klubov, je vzdialené 200 metrov. Širšie centrum strediska Lloret de Mar sa nachádza 800 metrov od hotela. 


Služby hotela:
24-hod. recepcia, check-in od 13:00 hod., check-out do 10:00hod., úschovňa batožiny, klimatizácia vo verejných priestoroch, Wi-Fi vo verejných priestoroch, hotelový trezor, výťah, záhrada, posilňovňa, kaviareň, bar, reštaurácia, vonkajší bazén, časť bazéna vyhradená pre deti, slnečníky a ležadlá, detské ihrisko, TV miestnosť, solárium, nočný klub, stolný tenis, biliard, šípky; za príplatok: práčovňa, požičanie auta.


Ubytovanie:
K dispozícii sú: dvojlôžkové izby.
Vybavenie izieb zahŕňa: kúpeľňu s vaňou, sušič vlasov, telefón, TV, centrálne regulovanú klimatizáciu, trezor, balkón/terasu; za príplatok: postieľka (na vyžiadanie).

Stravovanie:
Možnosti stravovania: all inclusive (raňajky, obedy a večere sú podávané formou bufetu).

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti.

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), odporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu, miestna taxa 0,50 – 2,50 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela).

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Popis:
Hotel v tichšej oblasti má k dispozícií, blízko centra, ktoré ponúka bohaté nákupné možnosti, množstvo reštaurácií, barov alebo klubov.
 

Kalkulácia zájazdu:

Blue Sea Montevista - Hawai:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)