Delamar Hotel

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Lloret de Mar

****x
Delamar Hotel
Delamar Hotel Delamar Hotel Delamar Hotel
Delamar Hotel Delamar Hotel Delamar Hotel


























Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1324013
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 81811538
Cena od: 418,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Delamar Hotel   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program konferenčná sála pilates solárium bicykle lekárska služba bezbariérový prístup práčovňa, čistiareň TV jóga vodné športy na pláži
Od pláže: 150 m
Od centra: 200 m

Poloha:
Delamar Hotel sa nachádza v populárnom a návštevníkmi obľúbenom letovisku Lloret de Mar, jednej z najprestížnejších oblastí na pobreží Costa Brava v Španielsku, iba 150 m od piesočnatej pláže a 200 m od živého centra plného barov, reštaurácií a obchodov. Hotel svojim hosťom ponúka aj blízkosť množstvo vodných športov na pláži, zábavných vodných parkov a nočnej pulzujúcej zábavy. Prosím majte na vedomí, že hotel je len pre dospelých (možnosť ubytovania od 16 rokov)!

Služby hotela:
24-hodinová recepcia, reštaurácia, bar, vonkajší bazén na streche, slnečná terasa, strešná terasa, ležadlá a slnečníky pri bazéne, denný a večerný program, solárium, rozšírené služby recepcie, pomoc s prehliadkami/vstupenkami, zmenáreň, výťah vo vstupnej hale, trezor na recepcii (za poplatok), supermarket, lekárska asistencia, požičovňa bicyklov na mieste, kurzy pilates na mieste (za poplatok), kurzy/výučba jogy na mieste (za poplatok), konferenčné priestory, zasadacie miestnosti, čistiareň/práčovňa, úschovňa batožiny, bezbariérový prístup


Ubytovanie:
K dispozícii sú: jednolôžkové izby, dvojlôžkové izby
Všetky komfortne zariadené izby sú vybavené vlastnou kúpeľňou so sprchou s toaletnými potrebami, sušičom vlasov, klimatizáciou, ústredným kúrením, setom na prípravu čaju alebo kávy, WI-FI pripojením (za poplatok), satelitnou TV, telefónom s priamou voľbou, trezorom (za poplatok), mini chladničkou, balkónom s posedením.
Prosím majte na vedomí, že pri check-in (prihlásení) v hoteli sa platí vratná záloha/depozit vo výške 30 €/osoba, ktorý bude klientovi vrátený pri check-out (odhlásení) za hotela.


Stravovanie:
Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia
Strava je servírovaná formou bufetu s pestrým a čerstvým výberom jedál.

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu, miestna taxa 0,45-2,50 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela)

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Popis:

Hotel je bezbariérový, možnosť ubytovania od 16 rokov.

 

Kalkulácia zájazdu:

Delamar Hotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)