Fenals Garden Hotel

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Lloret de Mar

****x
Fenals Garden Hotel
Fenals Garden Hotel Fenals Garden Hotel Fenals Garden Hotel
Fenals Garden Hotel Fenals Garden Hotel Fenals Garden Hotel





Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1323976
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia
Kód termínu: 81801918
Cena od: 483,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Fenals Garden Hotel   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar fitness centrum parkovisko sauna jacuzzi, vírivka herňa TV detský bazén detské ihrisko
Od pláže: 350 m
Od letiště: 29 km

Poloha:
Fenals Garden Hotel sa nachádza v pokojnej lokalite na okraji mesta Lloret de Mar, len 350 metrov od pláže. Neďaleko sa nachádza veľký výber miestnych barov a rušných obchodov. Hlavné centrum letoviska je vzdialené len krátku jazdu autobusom od hotela. Hotel je elegantne zariadený, má priateľskú atmosféru a dobré služby. Je skvelou voľbou pre rodiny a páry, ktoré hľadajú relaxačnú dovolenku v populárnom a módnom španielskom letovisku.
Vzdialenosť od letiska GRO cca 29 km.
Vzdialenosť od letiska BCN cca 89 km.


Služby hotela:
Plne klimatizovaná vstupná hala s 24 hod. recepčnou službou; zmenáreň, prenájom áut, exkurzie, 2 výťahy, ústredné kúrenie a klimatizácia v celom hoteli. Parkovacie miesta sú k dispozícii na požiadanie a za miestny poplatok. Bazén so slnečnou terasou a lehátkami, sauna, fitness centrum, Jacuzzi (miestne poplatky) a vnútorná herňa. Detský bazén, ihrisko v záhradách, televízia (satelitná TV) a priestor pre detské hry.

Ubytovanie:
K dispozícií sú: jednolôžkové a dvojlôžkové izby s dvoma prístelkami. Funkcie izby: ensuite - súkromná kúpeľňa, minichladnička (miestny poplatok), žehliaca doska a žehlička, sušič na vlasy, SAT TV, telefón, trezor (miestny poplatok), klimatizácia, kúrenie, hudba, upratovanie a nádherný balkón alebo terasa. Detská postieľka je k dispozícii za cca 6€/deň.


Stravovanie:
Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia, plná penzia.
Hotelová reštaurácia servíruje jedlo formou bufetu, bar pri bazéne a trendy bar/kaviareň s 2 satelitnými TV, biliard a internetový kútik a živá hudba niekoľkokrát v týždni.

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu, miestna taxa 0,45-2,50 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela)

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Popis:
 Parkovacie miesta sú k dispozícii na požiadanie a za miestny poplatok.
 

Kalkulácia zájazdu:

Fenals Garden Hotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)