Maria Del Mar

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Lloret de Mar

****x
Maria Del Mar
Maria Del Mar Maria Del Mar Maria Del Mar
Maria Del Mar Maria Del Mar Maria Del Mar



Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1324015
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia
Kód termínu: 83713335
Cena od: 450,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Maria Del Mar   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program fitness centrum bazén vnútorný biliard solárium bicykle bezbariérový prístup herňa TV piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 250 m
Od centra: 0 m
Úvod:
Kvalitný hotel s príjemným personálom, v rušnom stredisku s možnosťou zábavy, nákupov a oddychu, s nezameniteľnou atmosférou rázovitých španielskych barov, kde zábava končí v skorých ranných hodinách. Pobrežná promenáda lemovaná barmi a reštauráciami je ideálna na romantické večerné prechádzky.

Poloha:
priamo v centre strediska Lloret de Mar, cca 250 m od krásnej rozľahlej pláže Playa de Lloret, asi 80 km od Barcelony a 40 km od Girony. V tesnej blízkosti hotela sa nachádzajú obchody, potraviny, reštaurácie, kaviarne, bary a diskotéky. Autobusová stanica, ktorá ponúka pravidelné autobusové spojenia do okolitých miest Blanes, Tossa de Mar, Girona a Barcelona, je od hotela vzdialená len 5 minút chôdze.

Hotel:
hotelový komplex pozostáva z dvoch budov, k dispozícii recepcia, výťah, Wi-Fi v spoločných priestoroch zdarma, slnečná terasa, dva vonkajšie bazény, jeden vnútorný bazén, biliard, solárium so slnečníkmi a ležadlami, herňa pre deti, TV miestnosť, fitnescentrum, internetový kútik (za poplatok), večerné animácie, reštaurácia s grilom s jedlami podávanými formou bufetu alebo a ´la carte (výber z jedálneho lístka), kaviareň a bar pri bazéne so živou hudbou. Úschovňa batožín na recepcii, požičovňa bicyklov. Každý utorok sa konajú miestne trhy 5 minút od hotela.

Izby:
komfortne zariadené dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky majú sociálne zariadenie (WC, vaňa), klimatizáciu, sušič na vlasy, minibar, balkón, SAT TV, trezor za poplatok. Izby s možnosťou dvoch prísteliek a bezbariérové izby sú na vyžiadanie.

Stravovanie:
polpenzia (raňajky, večere) s možnosťou výmeny večere za obed (nutné nahlásiť v recepcii hotela deň dopredu do 18.00 hod.), formou pestrých a kvalitných bohatých bufetových stolov. Možnosť doobjednať si plnú penziu alebo all inclusive za príplatok. ALL INCLUSIVE: plná penzia formou bufetu, počas jedla nápoje – víno, pivo a nealkoholické čapované nápoje, neobmedzená konzumácia alkoholických a nealkoholických nápojov v bare, rýchle občerstvenie - snacky, hamburgery, pizza, sendviče a zmrzlina v hotelovej reštaurácii.

Pláž:
krásna široká piesočnatá verejná pláž ocenená Modrou vlajkou, plážový servis za poplatok, sprchy na pláži zdarma. Pláž lemuje promenáda s barmi a reštauráciami.


Popis:
Kvalitný hotel s príjemným personálom ponúka reštaurácie s grilom s jedlami podávanými formou bufetu alebo a ´la carte, kaviareň a bar pri bazéne so živou hudbou.
 

Kalkulácia zájazdu:

Maria Del Mar:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)