Suneo Club Costa Brava

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Lloret de Mar

****x
Suneo Club Costa Brava
Suneo Club Costa Brava Suneo Club Costa Brava Suneo Club Costa Brava
Suneo Club Costa Brava Suneo Club Costa Brava Suneo Club Costa Brava



Termín: od 3.9.2024 do 17.9.2024 - 15/14 dní/nocí Kód zájazdu: 1324028
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 81819285
Cena od: 890,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Suneo Club Costa Brava   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program aquapark stolný tenis biliard TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 500 m
Od letiště: 92 km
Úvod:
Hotel je vďaka nedávno postavenému vodnému parku so šmykľavkami a toboganmi vhodnou voľbou najmä pre rodiny s deťmi. Izby prešli roku 2019 rekonštrukciou a hotel ponúka moderné ubytovanie a príjemnú atmosféru.

Poloha:
hotel sa nachádza v jednej z najznámejších častí Costa Bravy, v letovisku Lloret de Mar. Je situovaný takmer v centre tohto obľúbeného a živého strediska, najbližšie nákupné možnosti a kaviarne či bary nájdete v priamom okolí. Pekná pláž je vzdialená 500 m od hotela. Po večeroch si môžete robiť prechádzky ku hradu Castell d'en Plaja, ktorý sa týči na kopci cca 20 minút chôdze od hotela a ponúka krásne výhľady. Medzinárodné letisko v Barcelone je vzdialené 92 km.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, reštaurácia, hotelový bar, vonkajšie bazény, vodný park so šmykľavkami a toboganmi pre deti (v prevádzke od 18/05/2020 - 20/09/2020), slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi, medzinárodný hotelový animačný program, klimatizácia, Wi-Fi pripojenie zdarma, úschovňa batožiny, za príplatok: biliard, stolný tenis.

Izby:
dvojlôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek, izby sú orientované do vnútrozemia/okolia hotela alebo na bazény. Všetky moderne zariadené izby majú vlastnú kúpeľňu s WC, sušič vlasov, klimatizáciu/centrálne kúrenie, SAT TV,  Wi-Fi pripojenie, trezor, telefón a balkón. Možnosť jednolôžkových izieb.

Stravovanie:
all inclusive - raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov, tematické večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela v čase od 10:00 – 23:30.

Pláž:
veľmi pekná a priestranná pláž s hrubozrnným pieskom a prudším vstupom do mora je vzdialená 500 m od hotela. Ležadlá, slnečníky a vodné športy na pláži sú za poplatok.


Popis:
Hotel má moderne zariadené izby a je vhodnou voľbou najmä pre rodiny s deťmi.
 

Kalkulácia zájazdu:

Suneo Club Costa Brava:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)