Amaraigua Hotel

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Malgrat de Mar

****x
Amaraigua Hotel
Amaraigua Hotel Amaraigua Hotel Amaraigua Hotel
Amaraigua Hotel Amaraigua Hotel Amaraigua Hotel




Termín: od 7.6.2024 do 14.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1324011
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 81810484
Cena od: 632,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Adults only


Amaraigua Hotel   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum bazén vnútorný stolný tenis aerobik sauna volejbal jacuzzi, vírivka minigolf bicykle lekárska služba TV
Od pláže: 0 m
Od centra: 400 m
Poloha:
Tento kvalitný hotel sa pýši skutočne skvelou polohou priamo pri pláži, v pokojnejšej časti letoviska Malgrat de Mar na pobreží Costa Maresme. Svojim návštevníkom ponúka nádherne výhľady a možnosť trávenia večerov pri čarokrásnych západoch slnka. Nachádza sa približne 400 m od centra mesta s množstvom reštaurácií, barov a obchodov, 450 metrov od vlakovej stanice a 80 metrov od autobusovej zastávky. Prosím majte na vedomí, že hotel je len pre dospelých (možnosť ubytovania od 16 rokov)!

Ubytovanie:
K dispozícii sú: jednolôžkové izby, dvojlôžkové izby s prístelkou
Všetky moderné štýlové a komfortne zariadené izby sú vybavené vlastnou kúpeľňou so sprchou s toaletnými potrebami, sušičom vlasov, klimatizáciou, ústredným kúrením, WI-FI pripojením (za poplatok), satelitnou TV, rádiom, telefónom s priamou voľbou, trezorom (za poplatok), balkónom s posedením.

Služby hotela:
24-hodinová recepcia, reštaurácia, bar, vonkajší bazén, krytý bazén s jacuzzi, slnečná terasa, ležadlá a slnečníky pri bazéne, záhrada, animačný tím, večerný program a zábava, služba pomoci so vstupenkami a exkurziami, izbová služba, denné upratovanie, bezplatné WI-FI pripojenie v celom hoteli, fitness centrum, sauna, jacuzzi, stolný tenis, mini golf, aerobik, plážový volejbal, požičovňa áut/bicyklov, zmenáreň, služba doktora na zavolanie, nočný strážnik, klimatizované spoločné priestory, možnosť sprchy v deň odchodu aj po check-out (odhlásení sa) z hotela, úschovňa batožiny, zariadenia/izby pre telesne postihnutých

Stravovanie:
Možnosť stravovania: all inclusive lite
Plná penzia formou bufetu s nápojmi počas jedál.
Raňajky 08:00 - 09:30
Obed 12:45 - 14:00
Večere 19:00 - 21:00

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu, miestna taxa 0,45-2,50 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela)

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Popis:
Hotel je len pre dospelých, zariadenia/izby sú prispôsobené pre telesne postihnutých.
 

Kalkulácia zájazdu:

Amaraigua Hotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)