Sumus Monteplaya (Adults Only)

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Malgrat de Mar

****x
Sumus Monteplaya (Adults Only)
Sumus Monteplaya (Adults Only) Sumus Monteplaya (Adults Only) Sumus Monteplaya (Adults Only)
Sumus Monteplaya (Adults Only) Sumus Monteplaya (Adults Only) Sumus Monteplaya (Adults Only)



Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1324025
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia
Kód termínu: 81817428
Cena od: 606,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Sumus Monteplaya (Adults Only)   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program večerný program diétny program bezlepková diéta parkovisko masáž biliard kaderníctvo solárium kozmetický salón lekárska služba bezbariérový prístup práčovňa, čistiareň TV
Od pláže: 50 m
Od centra: 700 m
Úvod:
Vkusne a luxusne zariadený hotel špecializovaný len pre dospelých (minimálny vek klientov je 16 rokov). V roku 2016 prešiel kompletnou rekonštrukciou. Svojim návštevníkom ponúka širokú škálu kvalitných služieb a je ideálnym miestom pre maximálne využitie letnej dovolenky.

Poloha:
iba 50 m od rozľahlej piesočnatej pláže, na ktorú sa dostanete podchodom. Približne 700 m od centra strediska Malgrat de Mar a 70 km od Barcelony. V blízkosti hotela je množstvo obchodov, reštaurácií, barov a kaviarní. Vodný park s delfináriom je od hotela vzdialený asi 4 km.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, reštaurácia, TV miestnosť a čitáreň s knižnicou, biliard, záhrada, dva vonkajšie kaskádovité bazény s vodopádom, solárium s ležadlami a slnečníkmi, terasa so službami snack baru, zmenáreň, Wi-Fi pripojenie v celom hoteli zdarma. Za poplatok kozmetický salón, masáže, kaderníctvo, čistiareň odevov, lekár a parkovisko. Raňajšie animačné programy v exteriéri, večerný program (živá hudba, predstavenia). Pre hostí je tiež k dispozícii zóna pre skorý prílet a odlet (sprchy, šatne, úschovňa batožiny).

Izby:
moderne zariadené klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky majú kúpeľňu so sprchovým kútom, sociálne zariadenie a sušič na vlasy, balkón, telefón, SAT TV, varnú kanvicou s príslušenstvom na prípravu kávy a čaju, chladničku. Wi-Fi pripojenie je zdarma, trezor za poplatok. Bezbariérové izby sú k dispozícii na vyžiadanie.

Stravovanie:
polpenzia (raňajky, večere) alebo plná penzia (za doplatok) formou bufetových stolov s bohatou ponukou stredomorských špecialít. Možnosť doobjednania špeciálnej stravy pre alergikov a celiatikov.

Pláž:
široká piesočnatá pláž asi 50 m od hotela, plážový servis za poplatok, sprchy na pláži zdarma. Úschovňa osobných vecí a stanica na dobíjanie mobilných telefónov na pláži za poplatok. Požičanie plážových hotelových osušiek ku bazénu za depozit.


Popis:
Vkusne a luxusne zariadený hotel špecializovaný len pre dospelých. Pre hostí je tiež k dispozícii zóna pre skorý prílet a odlet.
 

Kalkulácia zájazdu:

Sumus Monteplaya (Adults Only):
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)