Alegria Mar Mediterrania

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Santa Susanna

****x
Alegria Mar Mediterrania
Alegria Mar Mediterrania Alegria Mar Mediterrania Alegria Mar Mediterrania
Alegria Mar Mediterrania Alegria Mar Mediterrania Alegria Mar Mediterrania






Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336531
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 83913592
Cena od: 686,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Adults only


Alegria Mar Mediterrania   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi parkovisko bazén vnútorný sauna TV
Od pláže: 0 m
Poloha:

Tento moderný hotel sa nachádza priamo na plážovej promenáde v stredisku Santa Susanna. Je určený len pre dospelých (16+). Vďaka svojej polohe ponúka nádherný výhľad na Stredozemné more. Do centra sa dostanete krátkou prechádzkou, zaberie Vám cca 10 min. chôdze. Pozdĺž pobrežia tohto španielskeho letoviska sa tiahne železnička, čo predstavuje jednu z možností ako rýchlo a pohodlne preskúmať okolité zaujímavosti.


Služby hotela:

24-hod. recepcia, úschovňa batožiny, Wi-Fi, sauna, vírivka, ležadlá a slnečníky pri bazéne, terasa, bazén, trezor; za príplatok: požičanie auta, parkovanie.


Ubytovanie:

K dispozícii sú: dvojlôžkové izby. Vybavenie izieb zahŕňa: kúpeľňa so sprchou, sušič vlasov, telefón, trezor, satelitnú TV, centrálnu klimatizáciu, mini bar.


Stravovanie:

Možnosti stravovania: polpenzia, plná penzia, all inclusive (raňajky, obedy a večere sú podávané formou bufetu). All inclusive koncept: snack podávaný medzi hlavnými jedlami, nápoje od 11:00 – 23:00 hod. (minerálna voda, čaj, káva, víno, pivo, miestne alkoholické nápoje).


Doprava:

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.


Cena zahŕňa:

letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti.


Cena nezahŕňa:

služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), odporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu.


Poznámka:

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!




Popis:
Je určený len pre dospelých (16+). 24-hod. recepcia, úschovňa batožiny, Wi-Fi, sauna, vírivka, ležadlá a slnečníky pri bazéne, terasa, bazén, trezor; za príplatok: požičanie auta, parkovanie.
 

Kalkulácia zájazdu:

Alegria Mar Mediterrania:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)