Alhambra

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Santa Susanna

****x
Alhambra
Alhambra Alhambra Alhambra
Alhambra Alhambra Alhambra









Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1324018
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 81813867
Cena od: 468,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Alhambra   ****x      Zobrazit podrobnosti
klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program miniklub bazén morská voda diskotéka TV detský bazén
Od pláže: 100 m

Poloha:
Hotel Alhambra je situovaný na pobreží Santa Susanny len 100 m od piesočnatej pláže. Do centra je to len pár krokov, cca 5 min chôdze. Hostia sa môžu tešiť nielen na bazén s morskou vodou, ale aj na bohatý zábavný program, súčasťou ktorého sú ukážky tanca a živá hudba. Počas letných mesiacov júl a august je pre detských hostí pripravený mini klub a mini disko. Pozdĺž pobrežia tohto španielskeho letoviska sa tiahne železnička, čo predstavuje jednu z možností ako rýchlo a pohodlne preskúmať okolité zaujímavosti.


Služby hotela:
24-hod. recepcia, úschovňa batožiny, detský bazén, animačný program, slnečníky a ležadlá pri bazéne, TV miestnosť, výťah, bazén so slanou vodou, terasa; za príplatok: Wi-Fi, diskotéka, požičanie auta.


Ubytovanie:
K dispozícii sú: dvojlôžkové, rodinné izby. Vybavenie izieb zahŕňa: kúpeľňu so sprchou, sušič vlasov, centrálnu klimatizáciu, satelitnú TV, chladničku, trezor (za príplatok), telefón (za príplatok), postieľka (na vyžiadanie za príplatok).

Stravovanie:
Možnosti stravovania: raňajky, polpenzia, plná penzia (raňajky, obedy a večere podávané formou bufetu) all inclusive light (zahŕňa plnú penziu formou bufetu, limitované množstvo vody a vína na obed a večeru).

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti.

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), odporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu.

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Popis:
Hostia sa môžu tešiť nielen na bazén s morskou vodou, ale aj na bohatý zábavný program, súčasťou ktorého sú ukážky tanca a živá hudba.
 

Kalkulácia zájazdu:

Alhambra:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)