Tahiti Playa Hotel

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Santa Susanna

****x
Tahiti Playa Hotel
Tahiti Playa Hotel Tahiti Playa Hotel Tahiti Playa Hotel
Tahiti Playa Hotel Tahiti Playa Hotel Tahiti Playa Hotel







Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1323974
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia
Kód termínu: 82557556
Cena od: 547,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Tahiti Playa Hotel   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi miniklub parkovisko golfové ihrisko konferenčná sála práčovňa, čistiareň TV detský bazén detské ihrisko vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 33 km

Poloha:
4 hviezdičkový Tahiti Playa Hotel sa nachádza v uvoľnenom letovisku Santa Susanna s priamym prístupom na zlatú pláž Llevant. Železničná stanica je 500 metrov od hotela, takže hostia majú ľahký prístup do okolitých miest a dedín. Hostia hotela Tahiti Playa si môžu vychutnať širokú škálu vodných športov a niekoľko kvalitných golfových ihrísk.
Vzdialenosť od letiska GRO cca 33 km.
Vzdialenosť od letiska BCN cca 75 km.


Služby hotela:
24-hodinová recepcia, minimarket, práčky, parkovanie (za poplatok), WiFi (za poplatok), kaderníctvo, konferenčná sála, ktorá môže byť premenený na dva priestory s dobre vybaveným biznis zariadením, samostatný detský bazén, Mini klub a vonkajšie ihrisko.


Ubytovanie:
Tahiti Playa Hotel ponúka 459 izieb vrátane nedávno zrekonštruovaných Superior izieb a Superior VIP izieb. Všetky izby sú vybavené kompletne vybavenou kúpeľňou, balkónom s výhľadom na more (bočné alebo predné), telefónom, SAT TV, kúrením, klimatizáciou a trezorom (za poplatok). Detské postieľky sú k dispozícii na požiadanie a za poplatok. Štyri štandardné promo izby sú prispôsobené na použitie pre hostí so zdravotným postihnutím. Superior izby sú novo zrekonštruované a zahŕňajú jednu manželskú posteľ alebo 2 oddelené postele. S možnosťou bočného výhľadu na more alebo s priamym výhľadom na more / bazén. Superior VIP izby sú novo zrekonštruované a obsahujú dve lôžka, rozkladaciu pohovku a plochú satelitnú TV. S výhľadom na more alebo bazén. Promo izby a Superior VIP izby sú k dispozícií aj s jednou prístelkou a Superior izby sú k dispozícii až s dvoma prístelkami. Všetky izby sú k dispozícií aj ako jednolôžkové izby.

Stravovanie:
Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia, plná penzia.
Hotelová reštaurácia má výhľad na Stredozemné more a bazény a ponúka raňajky formou bufetu s teplou a studenou kuchyňou a široký výber pečiva. Obedy a večere sú podávané formou medzinárodného bufetu, hostia môžu ochutnať typické katalánske, španielske jedlá a výborné vína. Tri barové oblasti zahŕňajú kaviareň, plážový snack bar a stredomorskú miestnosť pre tých, ktorí milujú tanec a zároveň drinky. Tento priestor je vybavený tanečným parketom, hudobným vybavením a veľkou TV obrazovkou s projektorom.

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu, miestna taxa 0,45-2,50 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela)

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Popis:
Železničná stanica je 500 metrov od hotela, takže hostia majú ľahký prístup do okolitých miest a dedín.
 

Kalkulácia zájazdu:

Tahiti Playa Hotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)