Blau Punta Reina Resort

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Cala Mandia

****x
Blau Punta Reina Resort
Blau Punta Reina Resort Blau Punta Reina Resort Blau Punta Reina Resort
Blau Punta Reina Resort Blau Punta Reina Resort Blau Punta Reina Resort












Termín: od 13.8.2024 do 18.8.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1327747
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 83690295
Cena od: 1 020,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Blau Punta Reina Resort   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum miniklub tobogán bazén vnútorný TV detský bazén detské animácie piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 450 m
Od centra: 2 km
Úvod:

Aparthotel Blau Punta Reina Resort ponúka pohodlné ubytovanie vo vyhľadávanej oblasti, neďaleko verejnej piesočnatej pláže. Komplex je obklopený nádhernou prírodou a poskytuje ideálne podmienky pre relaxáciu aj aktívny oddych.


Poloha:

Aparthotel sa nachádza v blízkosti viacerých menších plážičiek v okolitých zátokách. Hotel je situovaný na útese a ponúka pekné výhľady. Najbližšie nákupné možnosti či reštaurácie a kaviarničky nájdete v okolí 1,5 km od hotela. 


Hotel:

24-hodinová recepcia, 3 reštaurácie, 4 bary, 3 x vonkajší bazén, detskký bazén, splash park pre deti, s terasou a ležadlami, plážové osušky (za poplatok), WI-FI pripojenie, miniklub, hotelový medzinárodný program pre deti a dospelých, menšia posilňovňa, úschovňa batožiny, veľká záhrada


Izby:

Hotel ponúka dvojlôžkové izby, apartmány (majú aj kuchynku) alebo suity. Všetky ubytovacie jednotky majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, WI-FI pripojenie, klimatizáciu, TV, trezor a minibar je za poplatok.


Stravovanie:

Možnosť stravovania: polpenzia (bez nápojov), all inclusive formou pestrých bufetových stolov - alko a nealko nápoje miestnej výroby, ľahký snack medzi jedlami vo vybranom čase.


Pláž:

Rezort sa nachádza medzi peknými menšími piesočnatými plážami Cala Mandia a Cala Estany d'en Mas (cca 450 m). Návštevníkom sú k dispozícii lehátka a plážové uteráky za poplatok. 




Popis:
Aparthotel sa nachádza v blízkosti viacerých menších plážičiek v okolitých zátokách. Hotel je situovaný na útese a ponúka pekné výhľady. 3 x vonkajší bazén, detskký bazén, splash park pre deti.
 

Kalkulácia zájazdu:

Blau Punta Reina Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)