Flamboyan - Caribe Hotel

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Magalluf

****x
Flamboyan - Caribe Hotel
Flamboyan - Caribe Hotel Flamboyan - Caribe Hotel Flamboyan - Caribe Hotel
Flamboyan - Caribe Hotel Flamboyan - Caribe Hotel Flamboyan - Caribe Hotel




Termín: od 14.10.2024 do 24.10.2024 - 11/10 dní/nocí Kód zájazdu: 1324001
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 83965967
Cena od: 508,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Flamboyan - Caribe Hotel   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi fitness centrum stolný tenis wellness, spa sauna jacuzzi, vírivka TV piesočnatá pláž
Od pláže: 0 m
Od letiště: 30 km
Úvod:
Hotel vyniká predovšetkým svojou skvelou polohou, nachádza sa priamo pri pláži a v blízkosti centra plného zábavy a bohatého nočného života.

Poloha:
hotel sa pýši skvelou polohou, priamo pri piesočnatej pláži, v živom a vyhľadávanom stredisku Magaluf, v západnej časti ostrova. Je vhodnou voľbou pre všetkých, ktorí majú radi aktívnejšiu dovolenku, rušnejšie centrá a bohatý nočný život. Najbližšie reštaurácie, bary a nákupné možnosti nájdete v blízkom okolí hotela. Neďaleko hotela sa nachádzajú aj atrakcie ako vodný park Western water park (4 km), zábavný park Káthmandu (850 m) či množstvo nočných klubov a diskoték. Vzdialenosť od letiska je 30 km.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, hotelová reštaurácia, bar s terasou a výhľadom na more, vonkajší bazén, terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, vonkajšie jacuzzi, wellness miestnosť s vírivkou, malým hydromasážnym bazénom a aromatickou sprchou (nutná rezervácii na recepcii), osušky za zálohu, Wi-Fi pripojenie (za poplatok), menšie fitnescentrum, úschovňa batožiny, sauna, stolný tenis

Izby:
hotel tvoria 2 budovy, ponúka dvojlôžkové izby, niektoré s možnosťou prístelky, sú vybavené vlastnou kúpeľňou s WC, klimatizáciou, SAT TV, telefónom, sušičom vlasov, balkónom s posedením, služby za poplatok: trezor, Wi-Fi pripojenie. Možnosť jednolôžkových izieb v obmedzenej kapacite.

Stravovanie:
raňajky, polpenzia alebo all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy, večere v hotelovej reštaurácii. Počas dňa v snack bare ľahké občerstvenie, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby v čase od 11:00 – 23:00 hod.

Pláž:
široká piesočnatá pláž Magaluf s pobrežnou promenádou a pozvoľnejším vstupom do mora sa nachádza priamo pri hoteli. Plážové slnečníky, ležadlá, vodné športy a plážový bar sú za poplatok.


Popis:
Hotel sa pýši skvelou polohou.Je vhodnou voľbou pre všetkých, ktorí majú radi aktívnejšiu dovolenku, rušnejšie centrá a bohatý nočný život.
 

Kalkulácia zájazdu:

Flamboyan - Caribe Hotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)