Beverly Playa

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Paguera

***xx
Beverly Playa
Beverly Playa Beverly Playa Beverly Playa
Beverly Playa Beverly Playa Beverly Playa





Termín: od 21.8.2024 do 4.9.2024 - 15/14 dní/nocí Kód zájazdu: 1300239
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 80523515
Cena od: 1 854,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Beverly Playa   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program fitness centrum bazén vnútorný tenis biliard minigolf TV detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od centra: 500 m
Od letiště: 33 km

Obľúbený a vyhľadávaný hotel sa nachádza priamo pri pláži, vďaka čomu sa sem dovolenkári opakovane vracajú.


Poloha:
Hotel nájdete v obľúbenom letovisku Peguera. Je vhodný pre všetky vekové kategórie s výbornou polohou, priamo na piesočnatej pláži. V okolí hotela nájdete nákupné možnosti, centrum s kaviarňami a reštauráciami je vzdialené 500m. Vodný park Western Water Park je od hotela 8km. Vzdialenosť od letiska je 33km.

Vybavenie:
Vstupná hala s recepciou, hotelová reštaurácia, hotelový bar, bar pri bazéne, snack bar, vonkajšie bazény s lehátkami a slnečníkmik zdarma, detský bazén, vnútorný bazén, nočný klub, WiFi pripojenie (za poplatok), animačný program pre deti aj dospelých, detské ihrisko, fitnescentrum, výťah, úschovňa batožiny, tenisový kurt, minigolf, biliard, obchod so suvenírmi, supermarket.

Ubytovanie:
Dvojlôžkové izby niektoré s možnosťou prístelky, jednolôžkové izby v obmedzenej kapacite, superior izby, vlastná kúpeľňa, klimatizácia, SAT TV, telefón, balkón s posedením. Za poplatok: trezor, internet.

Stravovanie:
Bez stravy, raňajky, polpenzia alebo all inclusive formou bufetu. Snack bar, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje.

Pláž:
Piesočnatá pláž, s pozvoľným vstupom do mora, ktorá je priamo pri hoteli vhodná pre rodiny s deťmi. Za poplatok: plažové slnečníky, ležadlá a vodné športy.


Popis:
Priamo pri piesočnatej pláži. K dispozícii bazén, detský bazén, animačný program pre deti aj dospelých, detské ihrisko, fitnescentrum.
 

Kalkulácia zájazdu:

Beverly Playa:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)