Fergus Bermudas

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Palma Nova

****x
Fergus Bermudas
Fergus Bermudas Fergus Bermudas Fergus Bermudas
Fergus Bermudas Fergus Bermudas Fergus Bermudas











Termín: od 29.5.2024 do 5.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1327686
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 82445075
Cena od: 674,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Fergus Bermudas   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program miniklub TV piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 150 m
Od letiště: 25 km
Úvod:

FERGUS Bermudas, ktorý sa nachádza v Palmanove, je jedným z tých miest, kde vám nikdy nedôjde čo robiť. Jeho pohodlné vybavenie obklopené záhradami a blízkosť jednej z oblastí s najväčšou atmosférou na ostrove Malorka robí z tohto 4* hotela ideálne miesto na odreagovanie a zábavu.


Poloha:

Hotel sa nachádza v oblasti Palmanova, ktorá je známa svojím bohatým programom zameraným na zábavu. V blízkosti hotela je možné nájsť peknú pláž (cca 150 m), vodný park aj Marineland. Najbližšie nákupné možnosti, reštaurácie, kaviarne či bary nájdete už v blízkom okolí hotela. Medzinárodné letisko PMI je vzdielené cca 25 km.


Hotel:

24-hodinová recepcia, hotelová reštuácia, pool bar, vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou a s terasou a ležadlami, plážové osušky (za zálohu), WI-FI pripojenie, miniklub, hotelový denný a večerný program, možnosť zapožičania auta (za poplatok), úschovňa batožiny


Izby:

Tento komfortne zariadený hotel ponúka dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky a junior suity. Izby majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, WI-FI pripojenie, klimatizáciu, TV, trezor a minibar je za poplatok.


Stravovanie:

Raňajky, polpenzia – formou bufetových stolov (bez nápojov),

All inclusive – raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami vo vybranom čase.


Pláž:

Hotelový komplex je vzdialený cca 150 metrov od priestrannej piesočnatej pláže, ktorá má pozvoľný vstup do mora. Lehátka a slnečníky sú na pláži k dispozícii za poplatok.




Popis:
Hotel sa nachádza v oblasti Palmanova, ktorá je známa svojím bohatým programom zameraným na zábavu. V blízkosti hotela je možné nájsť peknú pláž (cca 150 m), vodný park aj Marineland.
 

Kalkulácia zájazdu:

Fergus Bermudas:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)