Cabot Pollensa Park Spa

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Port Pollenca

****x
Cabot Pollensa Park Spa
Cabot Pollensa Park Spa Cabot Pollensa Park Spa Cabot Pollensa Park Spa
Cabot Pollensa Park Spa Cabot Pollensa Park Spa Cabot Pollensa Park Spa













Termín: od 24.7.2024 do 31.7.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1327749
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 83718730
Cena od: 1 291,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Cabot Pollensa Park Spa   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum tobogán tenis wellness, spa jacuzzi, vírivka TV detský bazén detské animácie piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 100 m
Od centra: 1000 m
Od letiště: 60 km
Úvod:

Hotel Cabot Pollensa Park Spa ponúka pohodlné ubytovanie v príjemnom prostredí len 100 m od pláže. Hostia si tu môžu vychutnať spojenie relaxu, športu a krás prírody. 


Poloha:

Hotel Cabot Pollensa Park Spa sa nachádza v peknom letovisku Port De Pollença, v blízkosti piesočnatej pláže. Centrum s ponukou nákupných, stravovacích a zábavných možností je od hotela vzdialené približne 1 km. Najbližšie obchody či kaviarne nájdete aj v priamo okolí hotela. Medzinárodné letisko PMI je vzdialené cca 60 km.


Hotel:

24-hodinová recepcia, hotelová reštaurácia, hotelový bar, vonkajší plavecký bazén s dĺžkou 33 m, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi, detský bazén s tobogánmi a šmykľavkami, spa (termálny bazén, jucuzzi...), tenisové kurty, plážové osušky (za zálohu), WI-FI pripojenie, menšia posilňovňa, hotelový medzinárodný program pre deti a dospelých, úschovňa batožiny


Izby:

Hotel ponúka dvojlôžkové izby s prísteľkou alebo junior suity. Sú orientované na more alebo do okolia hotela. Izby majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, WI-FI pripojenie, minibar, klimatizáciu, TV, trezor (za poplatok).


Stravovanie:

All inclusive – raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami vo vybranom čase.


1Pláž:

Pekná dlhá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora je od hotela vzdialená len necelých 100 m. Plážové slnečníky a ležadlá sú za poplatok. 




Popis:
Detský bazén s tobogánmi a šmykľavkami, spa (termálny bazén, jucuzzi...), tenisové kurty, plážové osušky (za zálohu), WI-FI pripojenie, menšia posilňovňa, hotelový medzinárodný program pre deti a dospelých, úschovňa batožiny.
 

Kalkulácia zájazdu:

Cabot Pollensa Park Spa:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)