Tramonto D´Oro

Destinácia: Taliansko » Kampánia (Neapol)

****x
Tramonto D´Oro
Tramonto D´Oro Tramonto D´Oro Tramonto D´Oro
Tramonto D´Oro Tramonto D´Oro Tramonto D´Oro


Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1280264
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia
Kód termínu: 82502867
Cena od: 759,00 €
+ príplatky od: 190,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Tramonto D´Oro   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program fitness centrum parkovisko bazén vnútorný bazén vyhrievaný wellness, spa sauna TV
Od pláže: 1000 m
Od centra: 1000 m
Popis:
hotel sa nachádza nad mestskou časťou Forio, odkiaľ sa dajú obdivovať krásne západy slnka. Hotel tvoria 3 budovy, v ktorých sú umiestnené hotelové izby.

Vzdialenosti:
od mora: 1 000 m od centra: 1 000 m autobusová zastávka: pri hoteli.

Ubytovanie:
klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou jednej resp. dvoch prísteliek, sprcha s WC, telefón, TV so satelitom, trezor, fén, minibar, niektoré izby s terasou. Možnosť izieb s výhľadom na more (za príplatok).

Vybavenie a služby:
recepcia, reštaurácia, spoločenská miestnosť, bar, vonkajší minerálny bazén, slnečná terasa s panoramatickým výhľadom, vnútorný termálny bazén (cca 36-38°C), vnútorný minerálny bazén s whirpool, sauna, wellness centrum, fitness, TV miestnosť, Wi-Fi v spoločných priestoroch, parkovisko cca 100 m od hotela (za poplatok). Jedenkrát týždenne tanečný galavečer.

Tip:
okruh ostrovom ISCHIA, vykopávky POMPEJE a sopka VESUV, NEAPOL, pobrežie (POSITANO, AMALFI, RAVELLO), ostrov CAPRI,CASERTA a HERCULANEUM

Stravovanie:
v hotelovej reštaurácií formou polpenzie resp. plnej penzie; raňajky – bufet, večere servírované – výber z menu a zeleninový bufet.v hotelovej reštaurácií formou polpenzie resp. plnej penzie; raňajky – bufet, večere servírované – výber z menu a zeleninový bufet.

Doprava:
individuálna / letecká

Zľavy:
Zľava SENIOR 55+: -3%/osoba. Zľava verný klient: -3%/osoba.

Poznámky:
Autobusová doprava je prevádzkovaná v spolupráci s českými cestovnými kanceláriami s odchodom z Brna, Prahy alebo Plzne. Možné odlety aj z Budapešti a Krakowa (na vyžiadanie).


Popis:
Hotel sa nachádza nad mestskou časťou Forio, odkiaľ sa dajú obdivovať krásne západy slnka. Jedenkrát týždenne tanečný galavečer.
 

Kalkulácia zájazdu:

Tramonto D´Oro:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)