Valbella

Destinácia: Taliansko » Veneto (oblasť Benátok) » Bibione - Spiaggia

***xx
Valbella
Valbella Valbella Valbella
Valbella Valbella Valbella



Termín: od 18.5.2024 do 25.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1275582
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: bez stravy
Kód termínu: 80991789
Cena od: 128,17 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Valbella   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar animačný program parkovisko tenis volejbal basketbal domáce zviera TV doprava na pláž detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 1 km

Popis:
moderný prázdninový komplex, pozostávajúci z viacerých budov, sa nachádza cca 1400 m od pláže, na ktorú niekoľkokrát denne premáva shuttle bus zdarma (Bibione Spiaggia). V blízkosti sa nachádza obchodná zóna s možnosťou nákupu.


Vybavenie a služby:
Súčasťou komplexu je 12 bazénov pre deti a dospelých, basketbalové, tenisové a volejbalové ihriská, malé detské ihrisko, záhrada, reštaurácia, bar, zmrzlináreň, pizzéria. V hlavnej letnej sezóne prebiehajú v komplexe animačné programy pre deti a dospelých. Komfortne zariadené apartmány majú TV, mikrovlnnú rúru, kávovar, klimatizáciu, trezor, balkón. Pes možný (za poplatok). V cene apartmánu je zahrnutý vstup na pláž, slnečník, jedno kreslo a jedno ležadlo, jedno parkovacie miesto.


Ubytovanie:
Typ A pre 4 osoby: štúdio - obývacia miestnosť s dvomi rozkladacími gaučami pre 2 osoby a s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, sporák resp. varič, riady, príbory), sprcha s WC, klimatizácia, balkón.
Typ B pre 4-5 osôb: spálňa s manželskou posteľou resp. ďalším samostatným lôžkom, obývacia miestnosť s rozkladacím gaučom pre 2 osoby a s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, sporák resp. varič, riady, príbory), sprcha s WC, klimatizácia, balkón.
Typ C pre 6 osôb: spálňa s manželskou posteľou, spálňa s dvomi samostatnými lôžkami resp. poschodovou posteľou, obývacia miestnosť s rozkladacím gaučom pre 2 osoby a s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, sporák resp. varič, riady, príbory), sprcha s WC, klimatizácia, balkón.

Stravovanie:
bez stravy

Tip:
BENÁTKY - najznámejšia metropola severného Talianska, AQUASPLASH v Lignano - vodný park, CARIBE BAY v Lido di Jesolo – vodný park, jeden z najkrajších a najväčších, VERONA – historické mesto, možná návšteva opery, FLORENCIA – najnavštevovanejšie mesto s množstvom historických pamiatok.


Popis:
moderný prázdninový komplex, súčasťou je 12 bazénov, ihriská na šport. Upozorňujeme, pláž je v značnej vzdialenosti od ubytovania, niekoľkokrát denne premáva kyvadlová doprava.
 

Kalkulácia zájazdu:

Valbella:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)