Royal Zanzibar

Destinácia: Tanzánia » Zanzibar » Nungwi

*****
Royal Zanzibar
Royal Zanzibar Royal Zanzibar Royal Zanzibar
Royal Zanzibar Royal Zanzibar Royal Zanzibar









Termín: od 18.6.2024 do 30.6.2024 - 13/11 dní/nocí Kód zájazdu: 1302241
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 79342351
Cena od: 3 599,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Potápanie


Royal Zanzibar   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum detský kútik stolný tenis wellness, spa volejbal masáž konferenčná sála windsurfing, surf potápačské centrum kajak, kanoe jacuzzi, vírivka kaderníctvo salón krásy šípky lekárska služba nákupná pasáž práčovňa, čistiareň TV detský bazén piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 65 km
Popis:
hotel otvorený v roku 2008 a rekonštruovaný v roku 2017 so 100 izbami umiestnenými v samostatných pavilónoch postavených v africkom štýle obklopených palmovou záhradou leží na severnom pobreží ostrova priamo pri pláži, cca 60 min jazdy od letiska Zanzibar. 

Vybavenie:
2 reštaurácie a 4 bary, 4 prepojené bazény (1x s jacuzzi), detský bazén, televízna miestnosť, obchod, konferenčná miestnosť, slnečníky a lehžadlá pri bazéne aj na pláži, osušky pri bazéne, za poplatok: detský kútik, lekár na telefóne, masáže a kúpele, salón krásy, kadernícke služby, práčovňa.

Pláž:
krásna biela piesočnatá pláž v Nungwi priamo pred hotelom.

Zábava a šport:
fitnes centrum, plážový volejbal, vodné pólo, stolný tenis, šípky, lekcie potápania v bazéne, nemotorizované vodné športy (windsurfing, kanoe), za poplatok: potápačské centrum PADI, rybárčenie, motorizované vodné športy.

Stravovanie:
All inclusive: raňajky, obed a večera formou bufetu.  Občerstvenie formou snacku vo vybraných časoch, alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby od 10:00 do 24:00, 

Vybavenie izieb:
kúpeľňa s WC, individuálne nastaviteľná klimatizácia, miskytiéra, SAT-TV, DVD, internet (za poplatok), telefón, trezor (za poplatok), minibar, príslušenstvo na prípravu kávy a čaju, sušič vlasov, dáždniky, balkón alebo terasa. V základnej cene izba Superior.

Poznámka:
Maximálne je možnéna izbe ubytovať 3 osoby. Detská cena platí pre 1. dieťa vo veku do 12 rokov. Vyšší štandard ubytovania spracujeme na vyžiadanie - Superior Deluxe a Ocean Suite.

Web hotela:
 


Popis:
Hotel otvorený v roku 2008 a rekonštruovaný v roku 2017 umiestnený v samostatných pavilónoch postavených v africkom štýle obklopených palmovou záhradou.
 

Kalkulácia zájazdu:

Royal Zanzibar:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)