Tulia Zanzibar Unique Beach Resort

Destinácia: Tanzánia » Zanzibar

*****
Tulia Zanzibar Unique Beach Resort
Tulia Zanzibar Unique Beach Resort Tulia Zanzibar Unique Beach Resort Tulia Zanzibar Unique Beach Resort
Tulia Zanzibar Unique Beach Resort Tulia Zanzibar Unique Beach Resort Tulia Zanzibar Unique Beach Resort









Termín: od 18.6.2024 do 30.6.2024 - 13/11 dní/nocí Kód zájazdu: 1302206
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / all Inclusive
Kód termínu: 79342349
Cena od: 5 249,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Potápanie


Tulia Zanzibar Unique Beach Resort   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi tobogán wellness, spa masáž jazda na koni šnorchlovanie potápačské centrum kajak, kanoe jacuzzi, vírivka bicykle nákupná pasáž práčovňa, čistiareň TV babysitting piesočnatá pláž
Od pláže: 0 m
Od letiště: 52 km
Popis:
luxusný butik hotel s uvoľnenou africkou atmosférou obklopený nádhernou tropickou záhradou. Leží na východnom pobreží ostrova na jednej z najkrajších pláží sveta. Veľká lagúna s bielym pieskom lemovaná palmami vám ponúka úžasný relax, perfektný servis a africkú pohostinnosť.

Vybavenie:
recepcia s nepretržitou prevádzkou, úschovňa batožiny, služba concierge, zmenáreň, možnosť rezervácie vstupeniek/výletov, čistiareň/práčovňa, denné upratovanie, spoločenská miestnosť s TV, obchody na mieste, obchod so suvenírmi, izbová služba, svadobný apartmán, opatrovanie detí za poplatok, Wi-Fi pripojenie na internet je k dispozícii v celom hoteli a je bezplatné.

Pláž:
krásna pláž s jemným bielym pieskom lemujúca lagúnu priamo pri hoteli.

Zábava a šport:
infinity bazén, 2 vodné kĺzačky,šnorchlovanie, kajaky, bicykle, za poplatok: potápanie, jazda na koni, výlety (Stone Town, za korením, Jozani NP, pozorovanie delfínov, safari), SPA - Tulia spa, masáže (rôzne druhy) pre jednotlivcov aj pre páry, wellness a skrášľovacie procedúry.

Stravovanie:
raňajky, za doplatok polpenzia alebo all inclusive (a la carte, ľahké občerstvenie počas celého dňa, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje, čerstvé ovocné šťavy, voda, káva, čaj, minibar).

Vybavenie izieb:
16 bungalovov v modernom africkom štýle v nádhernej tropickej záhrade blízko pláže, všetky s terasou, niektoré aj s vlastnou záhradou, celková rozloha s terasou a záhradou až 310 m2. 10 Deluxe Garden Bungalow s výhľadom do záhrady (102 m2 obytnej plochy + 150 m2 záhrada), kúpeľňa, sprcha, klimatizácia, sedačka, moskytiéra, SAT TV, trezor, telefón, kávovar, minibar, Wi-Fi (zdarma), 5 Sea Front Luxury Villa (145 m2 obytnej plochy + 60 m2 záhrada), balkón s výhľadom na more, Royal Villa s jacuzzi (160 m2 obytnej plochy + 150 m2 záhrada).

Web hotela:

 



Popis:
Luxusný butik hotel s uvoľnenou africkou atmosférou obklopený nádhernou tropickou záhradou. Veľká lagúna s bielym pieskom lemovaná palmami vám ponúka úžasný relax, perfektný servis a africkú pohostinnosť. 
 

Kalkulácia zájazdu:

Tulia Zanzibar Unique Beach Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)