Concorde Deluxe Resort

Destinácia: Turecko » Antalya » Antalya

*****
Concorde Deluxe Resort
Concorde Deluxe Resort Concorde Deluxe Resort Concorde Deluxe Resort
Concorde Deluxe Resort Concorde Deluxe Resort Concorde Deluxe Resort










Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311059
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 80034841
Cena od: 1 240,54 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Concorde Deluxe Resort   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum miniklub tobogán bazén vnútorný tenis stolný tenis aerobik wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal masáž konferenčná sála biliard potápačské centrum jacuzzi, vírivka kaderníctvo bowling minigolf šípky lekárska služba bezbariérový prístup basketbal minifutbal TV detský bazén detské animácie babysitting detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 10 km

Základné informácie
Tento luxusný hotelový komplex Concorde de Luxe sa nachádza v lukratívnej dovolenkovej oblasti Turecka - v Lare a ponúka služby aj pre náročných klientov. Tento moderný hotel je situovaný pri krásnej piesočnatej pláži, má spolu 401 izieb, v jeho rozsiahlom čarovnom areáli o rozlohe 62.000 m2 sa nachádza niekoľko bazénov, toboganov, tenisový kurt, mini golf, 6 a´la carte reštaurácií, 10 barov a iné. Pýši sa exkluzívnym Carpe Diem SPA o rozlohe až 4.000 m2. Je vhodný pre všetky vekové kategórie. K dispozícii je aj bezplatné WiFi v lobby a internetové kafé alebo konferenčné miestnosti.


Poloha
Hotel sa nachádza v Lare, 20 km od centra Antalye a 10 km od jej medzinárodného letiska.    


Vzdialenosť od letiska: 10 km

Najbližšie mesto (km): Lara

Typ pláže: piesočnatá

Vzdialenosť od pláže: 0 m


Vybavenie izieb
Štandardné izby sú vybavené balkónom, AC, SAT-TV, Wi-Fi, telefónom, trezorom, minibarom (s vodou, sladkými nápojmi a pivom), setom na prípravu teplých nápojov, kúpeľňou s vaňou alebo sprchovacím kútom, WC a fénom. K dispozícii sú aj 2 izby pre hendikepovaných klientov. Eco a Promo izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón.


Strava
Hlavná reštaurácia podáva jedlá domácej a medzinárodnej kuchyne, 6 a la carte reštaurácií (za poplatok) a 10 barov, vrátane baru na pláži a na diskotéke.


Koncept
Deluxe All Inclusive zahŕňa raňajky, neskoré raňajky, obedy a večere vo forme bufetových stolov, občerstvenie počas dňa, zákusky, gozleme, nealkoholické nápoje, miestne a vybrané importované alkoholické nápoje, teplé nápoje. Alkoholické nápoje z dovozu, čerstvé ovocné šťavy a fľaškové nápoje sú za poplatok. Rozpis služieb dostanú hostia pri ubytovaní.


Pláž
Pekná piesočnatá pláž sa nachádza pred hotelovým areálom a k dispozícii je aj mólo. Slnečníky, ležadlá, matrace a osušky sú na pláži aj pri bazéne bez poplatku. Plážové VIP pavilóny sú za extra poplatok.


Pre deti
Dombo Mini klub (4-12 rokov), animácie, aktivity, hry, pečenie, bazén, tobogany, ihrisko, detské stoličky v reštaurácii. Opatrovteľka detí je za poplatok.


Wellness
V exkluzívnom Carpe Diem SPA centre, o rozlohe až 4.000 m2, môžete využiť saunu, parnú miestnosť, vírivku, turecký kúpeľ, masáže, píling, skrášľovacie procedúry, kaderníctvo, aj doktor za poplatok.


Šport a zábava
Hosťom sú k dispozícii animácie, plážový volejbal, posilňovňa, aerobik, šípky, stolný tenis, basketbal, volejbal, mini golf, mini futbal, vodné pólo, Za poplatok je biliard, bowling, osvetlenie a kurzy tenisu, potápanie, vodné športy na pláži.    


Web
Bližšie informácie na: http://www.concordehotel.com.tr/en/


Popis:
Tento luxusný hotelový komplex Concorde de Luxe sa nachádza v lukratívnej dovolenkovej oblasti Turecka - v Lare a ponúka služby aj pre náročných klientov.
 

Kalkulácia zájazdu:

Concorde Deluxe Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)