Rixos Downtown Antalya

Destinácia: Turecko » Antalya » Antalya

*****
Rixos Downtown Antalya
Rixos Downtown Antalya Rixos Downtown Antalya Rixos Downtown Antalya
Rixos Downtown Antalya Rixos Downtown Antalya Rixos Downtown Antalya









Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312677
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 84097656
Cena od: 1 286,45 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Rixos Downtown Antalya   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum miniklub tenis wellness, spa sauna turecké kúpele masáž bezbariérový prístup TV detský bazén detské animácie babysitting detské ihrisko plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 300 m
Od centra: 1000 m
Od letiště: 18 km

Základné informácie
Rixos Downtown Antalya ponúka kombináciu rytmu mesta a pokoja prírody. Hotel leží priamo na pláži, obklopený modrým stredozemným morom, s jedinečným výhľadom na hory a mesto, ponúka nezabudnuteľný pobyt. Dobrovoľní strážca prírody Rixos Downtown Antalya získal od Ministerstva kultúry a cestovného ruchu "Osvedčenie o ekologicky šetrných ubytovacích zariadeniach" a bude pokračovať vo svojich činnostiach šetrných k životnému prostrediu. 


Poloha
Hotel sa nachádza 18 km od medzinárodného letiska v Antalyi, 1 km od centra Antalye, 35 km od tématického zábavného parku The Land of Legends.


Vzdialenosť od letiska: 18 km Antalya

Najbližšie mesto (km): 1 km Antalya

Typ pláže: piesočnato - kamienková

Vzdialenosť od pláže: 300 m

Vybavenie izieb
Štandardné izby majú balkón a sú vybavené telefónom, centrálnou klimatizáciou, SAT-TV, minibarom (za poplatok), súpravou na prípravu teplých nápojov, Wifi pripojením, trezorom, kúpeľňou s vaňou a sušičom vlasov. Hotel disponuje izbami pre hendikepovaných klientov. Eco, Promo a Club izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón.


Pre deti
Deťom slúži detský rixy club, detský bazén, k dispozícii sú detské animácie, detské ihrisko. Opatrovanie detí je za poplatok. K dispozícii je vstup a preprava do zábavného parku Land of legends. 


Strava
Hlavná reštaurácia podáva jedlá medzinárodnej i domácej kuchyne. Počas pobytu využite a la carte reštaurácie, k dispozícii je aj niekoľko barov, vrátane baru pri bazéne a lobby baru. 


Koncept
Hotel ponúka ubytovanie s raňajkami formou otvoreného bufetu, s polpenziou, ktorá pozostáva z raňajok a večerí alebo s plnou penziou, ktorá je obohatená o obed. All Inclusive zahŕňa raňajky, obedy, večere formou bufetu, alkoholické a nealkoholické nápoje. Dovážané alkoholické nápoje sú za poplatok. Podrobný rozpis služieb dostanú hostia na recepcii hotela pri ubytovaní. 


Pláž
Piesočnato-kamienková pláž sa nachádza 300 m od hotela. Ležadlá, matrace, slnečníky a osušky sú na pláži a pri bazéne bez poplatku. Na pláž premáva počas dňa zadarmo shuttle bus.

Šport a zábava
Bez poplatku využite denné a večerné animácie, fitness, tenis. Motorizované vodné športy na pláži sú k dispozícií za poplatok.

Wellness
Sauna, turecký kúpeľ, parná miestnosť sú bez poplatku. Za poplatok sú masáže, starostlivosť a ostatné služby SPA centra.

Web
www.downtownantalya-tr.rixos.com 

Dôležité informácie
Tradičný turecký hotel, ktorý neakceptuje výlučne mužské zloženie na izbe.


Popis:
Hotel disponuje izbami pre hendikepovaných klientov. Rixos Downtown Antalya získal od Ministerstva kultúry a cestovného ruchu "Osvedčenie o ekologicky šetrných ubytovacích zariadeniach".
 

Kalkulácia zájazdu:

Rixos Downtown Antalya:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)