Titanic Mardan Palace

Destinácia: Turecko » Antalya » Kundu

*****
Titanic Mardan Palace
Titanic Mardan Palace Titanic Mardan Palace Titanic Mardan Palace
Titanic Mardan Palace Titanic Mardan Palace Titanic Mardan Palace











Termín: od 17.5.2024 do 25.5.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336497
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83879978
Cena od: 1 950,92 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Titanic Mardan Palace   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum detský kútik miniklub tobogán bazén vnútorný tenis wellness, spa sauna turecké kúpele masáž biliard jacuzzi, vírivka bowling lekárska služba aromaterapia TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 1000 m
Od letiště: 15 km
Ideálne miesto na strávenie luxusnej dovolenky - na úvod môžeme spomenúť len niekoľko zaujímavostí ako výzdoba, ktorej súčasťou je pol milióna krištálov, 10 tisíce metrov zlatých lístkov a ten najkvalitnejší taliansky mramor. Perlou komplexu je otvorený gigantický bazén, po ktorom sa môžete plaviť gondolou. Nájdete tu aj neopakovateľné akvárium, v ktorom môžete vidieť nespočetné množstvo rýb, ale môžete sa tu aj navečerať priamo v jednej z reštaurácii, ktorá je súčasťou akvária. Hotel získal ocenenie za najlepšie svetové hotelové spa a hotelový bazén za rok 2012. Zrekonštruovaný bol v roku 2019.

Poloha:
Hotel sa nachádza v modernom a vyhľadávanom stredisku Lara-Kundu. Nákupné možnosti sú buď priamo v hoteli, alebo v tesnej blízkosti hotela. Na prepravu môžete využiť taxík alebo miestne autobusy tzv. dolmuše. Medzinárodné letisko v Antalyi je vzdialené 15 km.

Vybavenie:

543 izieb, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, 10 a´la carte reštaurácií (turecká, rybia, ruská, stredomorská, thajská, japonská, francúzka/americká, indická), 11 barov, vináreň, bazén s vodopádmi, lagúnou, možnosťou plaviť sa na gondole, vnútorný bazén, umelý útes, akvárium, mini klub (4-12r.), detské ihrisko, mini zoo, amfiteáter, kino, denné a večerné animácie, večerné show, fitnes centrum, bowling, biliard. Za poplatok: SPA centrum (turecké, parné a soľné kúpele, hydroterapia, aromaterapia, bazénový komplex, relaxačný komplex, masáže, zábaly, sauna, lekárske ošetrenia a ďalšie), 2 tenisové kurty.


Ubytovanie:

2-lôžkové premium izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek (42 - 48 m2, max. 2+2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., 2-lôžkové classic izby (28m2, max. 2+0), deluxe izby (61m2, max. 2+2), rodinné izby (55 - 60m2, max. 4+0), centrálna klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/sprcha, WC, sušič na vlasy, TV/SAT, telefón, WiFi, mini bar (nealkoholické a miestne alkoholické nápoje dopĺňané denne), trezor, balkón.



Stravovanie:
Golden all inclusive koncept formou bufetu, raňajky 07:00 – 11:00, snack 12:30 - 16:00, obedy 12:30 – 14:30, večere 19:00 – 21:30, zmrzlina 10:00 - 18:00, nealkoholické a alkoholické nápoje miestnej produkcie a vybrané importované nápoje, lobby bar 24 h. denne, Za poplatok: a´la carte reštaurácie, špeciálne a prémiové importované nápoje. Podrobný rozpis luxury all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:
Nádherná piesočnatá pláž sa nachádza priamo pred hotelom. Je známa svojim jemným, z Egypta dovezeným pieskom. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky, plážové osušky a plážový bar sú klientom k dispozícii zadarmo. Široká ponuka motorových a bezmotorových vodných športov je klientom poskytovaná za poplatok.


Popis:
11 barov, vináreň, bazén s vodopádmi, lagúnou, možnosťou plaviť sa na gondole, vnútorný bazén, umelý útes, akvárium, mini klub. mini zoo, miniklub. Denné a večerné animácie, večerné show. SPA centrum (turecké, parné a soľné kúpele, hydroterapia, aromaterapia, bazénový komplex, relaxačný komplex, masáže, zábaly, sauna, lekárske ošetrenia a ďalšie). Nádherná piesočnatá pláž sa nachádza priamo pred hotelom. Je známa svojim jemným, z Egypta dovezeným pieskom.
 

Kalkulácia zájazdu:

Titanic Mardan Palace:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)