Lara Barut Collection

Destinácia: Turecko » Antalya » Lara

*****
Lara Barut Collection
Lara Barut Collection Lara Barut Collection Lara Barut Collection
Lara Barut Collection Lara Barut Collection Lara Barut Collection









Termín: od 17.5.2024 do 25.5.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1333829
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 83430675
Cena od: 1 665,30 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Lara Barut Collection   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum detský kútik miniklub parkovisko bazén vnútorný bazén vyhrievaný tenis stolný tenis wellness, spa sauna sauna turecké kúpele masáž biliard squash kaderníctvo minigolf lekárska služba práčovňa, čistiareň práčovňa, čistiareň TV detský bazén babysitting detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 0 m
Od centra: 3 km
Od letiště: 10 km
Luxusný rezort z hotelovej sieti Barut ponúka dovolenku ktorá je pokojnejšia, zábavnejšia a dynamickejšia s inovatívnymi obytnými priestormi. Hostia si môžu vychutnať Stredozemné more naplno, v blízkosti mesta a letiska, v prostredí, kde je luxus a pohodlie prioritou. V tomto hotely aj tie najmenšie detaily žiaria.

Poloha:

Luxusný hotelový komplex, ktorý sa nachádza priamo na pláži v krásnom prostredí vo vyhľadávanom letovisku Antalya - Lara vám vďaka širokej škále možností zabezpečí celodennú zábavu ale aj jednoduchý pokoj v celom objekte plnom zelene a možnosti plávania v lagúne s vlastným vstupom z izby. Centrum Antalye je vzdialené 12 km a centrum Lara máte len 3 km od hotela. Medzinárodné letisko v Antalyi sa nachádza 10 km od hotela.


Vybavenie:
10 poschodová hlavná budova, 6 blokov, 466 izieb, recepcia, lobby s WiFi, 10 a´la carte reštaurácií (talianska, turecká, orientálna, sushi bar), 12 bazénov (3 vnútorné, 1 v zime vyhrievaný, detský bazén, vnútorný detský bazén), detský klub, disco, kino, tennis, stolný tenis, mini golf, squash, turecké kúpele, sauna, parná sauna. Za poplatok: masáže, SPA, kaderník, doktor, požičovňa áut, práčovňa, obchody, minibar, babysitting.

Ubytovanie:

2 - lôžkové deluxe izby s možnosťou 1 prístelky ( 40m2 ), za deti sú v tomto hotely považované osoby mladšie ako 12r., designer apartmán ( 70m2 , 2 miestnosti, max 2+2 ), grand designer apartmán ( 108m2 , 2 miestnosti oddelené dverami, 2 kúpeľne, jacuzzi na balóne, max 2+2 ),  centrálna klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, LCD TV, trezor, minibar ( denne dopĺňaný nápojmi ), set na kávu a čaj, WiFi, balkón.


Stravovanie:
24 hod. ultra all inclusive formou bufetu, raňajky 07:00 - 11:00, obedy 12:30 - 14:30, večere 19:00 - 21:30, nočný snack 23:30 - 01:30, cukráreň 10:00 - 19:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje, čerstvé ovocné šťavy. Za poplatok: a´la carte reštaurácie, vybrané importované nápoje. Podrobný rozpis ultra all inclusive dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:
Hotel sa rozprestiera priamo na súkromnej exkluzívnej pláži dlhej 275 metrov, na ktorej nájdete aj gazebo kde si môžete v tieni oddýchnuť. K dispozícii sú ležadlá a slnečníky v rámci ultra all inclusive zadarmo. Plážový bar je k dispozícii v čase 10:00 - 18:00.


Popis:
24 hod. ultra all inclusive formou bufetu, 12 bazénov (3 vnútorné, 1 v zime vyhrievaný, detský bazén, vnútorný detský bazén). Hotel sa rozprestiera priamo na súkromnej exkluzívnej pláži dlhej 275 metrov, na ktorej nájdete aj gazebo kde si môžete v tieni oddýchnuť.
 

Kalkulácia zájazdu:

Lara Barut Collection:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)