Limak Lara De Luxe Hotel And Resort

Destinácia: Turecko » Antalya » Lara

*****
Limak Lara De Luxe Hotel And Resort
Limak Lara De Luxe Hotel And Resort Limak Lara De Luxe Hotel And Resort Limak Lara De Luxe Hotel And Resort
Limak Lara De Luxe Hotel And Resort Limak Lara De Luxe Hotel And Resort Limak Lara De Luxe Hotel And Resort










Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311068
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 80035302
Cena od: 877,49 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Limak Lara De Luxe Hotel And Resort   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum miniklub tobogán bazén vnútorný tenis wellness, spa sauna turecké kúpele masáž biliard squash jacuzzi, vírivka bowling bezbariérový prístup TV detský bazén piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 25 km
Od letiště: 13 km

Základné informácie
Kráľ Attalos II nariadil svojím bojovníkom aby pre neho našli raj na zemi. Bojovníci putovali po celom svete,  keď prišli do Antalye a videli jedinečnú krásu tohto miesta, našli raj pre svojho kráľa. Hotel Limak Lara Vám umožní cítiť sa ako v raji, predurčený na nezabudnuteľnú dovolenku. Hotel Limak Lara pribudol k luxusnej sieti hotelov Limak v roku 2006. Koncept hotela sa nesie v duchu ďalekého východu a je vhodný aj pre tých najnáročnejších klientov, rodiny s deťmi či mladé páry.


Poloha
Hotel sa nachádza 13 km od medzinárodného letiska v Antalyi, 25 km od centra Antalye, v blízkosti nákupných možností v stredisku Lara.


Vzdialenosť od letiska: 13 km

Najbližšie mesto (km): Antalya (25 km)

Typ pláže: piesočnatá

Vzdialenosť od pláže: 0 m


Vybavenie izieb
Štandardné izby majú balkón a sú vybavené telefónom, centrálnou klimatizáciou, SAT-TV, minibarom, Wifi, trezorom, kúpeľňou/ WC, fénom. Hotel disponuje izbami pre hendikepovaných klientov. Eco, Promo a Club izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón.     


Pre deti
Deťom slúži detský mini klub, detský bazén,  tobogány, detská postieľka, detské stoličky v reštaurácií.


Strava
Hlavná reštaurácia podáva jedlá medzinárodnej i domácej kuchyne. Počas pobytu využite  a la carte reštaurácie, k dispozícii je aj niekoľko barov, vrátane baru na pláži a na diskotéke.


Koncept
Koncepty All Inclusive a Ultra All Inclusive zahŕňajú raňajky, obedy a večere vo forme bufetových stolov, celodenné občerstvenie. Podávajú sa vybrané nealkoholické a alkoholické. Dovážané alkoholické nápoje sú za poplatok. Podrobný rozpis služieb dostanú hostia pri ubytovaní na recepcii hotela.

 
Pláž
Súkromná piesočnatá pláž sa nachádza priamo pred hotelom, prístupná cez hotelovú záhradu. Ležadlá, slnečníky a osušky sú k dispozícií bez poplatku.


Šport a zábava
Bez poplatku využite denné a večerné animácie, akvapark, fitness centrum, tenisové kurty. Za poplatok využite biliard, bowling, squash, lekcie tenisu, osvetlenie tenisových kurtov, vodné športy.


Wellness
Sauna, turecký kúpeľ, jacuzzi sú bez poplatku. Za poplatok sú masáže, procedúry a ostatné služby SPA centra.


Web
Bližšie informácie na: www.limakhotels.com


Popis:
Hotel Limak Lara Vám umožní cítiť sa ako v raji, predurčený na nezabudnuteľnú dovolenku. Hotel Limak Lara pribudol k luxusnej sieti hotelov Limak v roku 2006. Koncept hotela sa nesie v duchu ďalekého východu a je vhodný aj pre tých najnáročnejších klientov, rodiny s deťmi či mladé páry.
 

Kalkulácia zájazdu:

Limak Lara De Luxe Hotel And Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)