Selectum Luxury Resort Belek

Destinácia: Turecko » Belek » Belek

*****
Selectum Luxury Resort Belek
Selectum Luxury Resort Belek Selectum Luxury Resort Belek Selectum Luxury Resort Belek
Selectum Luxury Resort Belek Selectum Luxury Resort Belek Selectum Luxury Resort Belek










Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311086
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 84099464
Cena od: 991,90 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Selectum Luxury Resort Belek   *****      Zobrazit podrobnosti
klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum miniklub tobogán tenis stolný tenis aerobik wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal masáž biliard kaderníctvo bowling šípky bezbariérový prístup herňa basketbal TV detský bazén babysitting plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 4 km
Od letiště: 27 km

Základné informácie
Nádherný luxusný dovolenkový komplex spája v sebe vybranú eleganciu, inšpirovanú krásami staroveku s tradičnou tureckou pohostinnosťou.  Hotel bol otvorený v roku 2017 a konkuruje tým najlepším a najluxusnejším hotelom na Tureckej riviére. Už na prvý pohľad ohromí svojou architektúrou, nádhernými zelenými záhradami, krásnou plážou, dominantným bazénom. Čaká na vás moderne zariadené ubytovanie, chutná strava a nápoje, široká paleta športového vyžitia, zábava vo forme animačných programov počas dňa i večer. Hotel odporúčame všetkým vekovým kategóriám.


Poloha
Hotel leží 4 km od mesta Belek, 27 km od medzinárodného letiska Antalya a 35 km od centra Antalye.


Vzdialenosť od letiska: 27 km

Najbližšie mesto (km): Belek (4 km)

Typ pláže: piesočnato-kamienková

Vzdialenosť od pláže: 0 m


Vybavenie izieb
Štandardné izby majú balkón, môže ísť aj o tzv. francúzsky balkón alebo okno, a sú vybavené telefónom, centrálnou klimatizáciou, SAT-TV, minibarom, súpravou na prípravu teplých nápojov, Wifi, trezorom, kúpeľňou/ WC, fénom. Hotel disponuje izbami pre hendikepovaných klientov. Eco, Promo a Club izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón.      


Pre deti
Hotel ponúka mini klub, detský bazén, detské postieľky a detské stoličky v reštaurácii, detské ležadlá na pláži, akvapark pre deti so šmykľavkami. Stráženie detí je za poplatok.


Wellness
Bez poplatku hotel ponúka hammam, saunu a parný kúpeľ. Za poplatok sú k dispozícii masáže, kaderníctvo a ostatné služby SPA centra. 

Strava
Hlavná reštaurácia ponúka jedlá medzinárodnej aj domácej kuchyne, k dispozícií sú a lá carte reštaurácie, kaviareň, vináreň, niekoľko barov vrátane baru na pláži a pri bazéne.


Koncept
Ultra All Inclusive zahŕňa raňajky, obedy a večere vo forme bufetových stolov, občerstvenie, alkoholické a nealkoholické nápoje. Importované nápoje sú za poplatok. Podrobný rozpis služieb dostanú hostia na recepcii hotela pri ubytovaní.


Pláž
Hotel je priamo na súkromnej piesočnato-kamienkovej pláži s pozvoľným vstupom. Pri vstupe do mora sú drobné kamienky. Ležadlá, matrace, slnečníky a uteráky sú na pláži a pri bazéne bez poplatku.

Šport a zábava
Bez poplatku sú k dispozícii denné a večerné animácie, večerné show, fitness centrum, tenisové kurty, volejbalové/basketbalové multifunkčné ihrisko, plážový volejbal, step aerobik, stolný tenis a šípky. Za poplatok sú vodné športy, herňa, osvetlenie tenisových kurtov, biliard, bowling. K dispozícii je tiež hotelové kino.

Dôležité informácie
Počas letnej sezóny 2023 je aquapark pre dospelých v našom Selectum Luxury Resort mimo prevádzky. Hotel ponúka pre svojich hostí bezplatné používanie akvaparku The Land Of Legends. Pri pobytoch na 1 - 4 noci; 1-krát právo na použitie Pri pobytoch na 5 - 7 nocí; 2-krát právo na použitie Pri pobytoch na 8 - 10 nocí; 3-krát právo na použitie Pri pobytoch na 11 - 14 nocí a viac je právo využiť 4x. Bezplatná kyvadlová doprava bude poskytovaná 3-krát počas dňa.


Popis:
Nádherný luxusný dovolenkový komplex spája v sebe vybranú eleganciu, inšpirovanú krásami staroveku s tradičnou tureckou pohostinnosťou.  Hotel bol otvorený v roku 2017 a konkuruje tým najlepším a najluxusnejším hotelom na Tureckej riviére. Už na prvý pohľad ohromí svojou architektúrou, nádhernými zelenými záhradami, krásnou plážou, dominantným bazénom.
 

Kalkulácia zájazdu:

Selectum Luxury Resort Belek:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)