Sherwood Exclusive Kemer

Destinácia: Turecko » Kemer » Goynuk

*****
Sherwood Exclusive Kemer
Sherwood Exclusive Kemer Sherwood Exclusive Kemer Sherwood Exclusive Kemer
Sherwood Exclusive Kemer Sherwood Exclusive Kemer Sherwood Exclusive Kemer










Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311088
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 80035693
Cena od: 1 050,70 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Sherwood Exclusive Kemer   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum miniklub tobogán tenis stolný tenis wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal masáž biliard šípky lekárska služba nákupná pasáž bezbariérový prístup práčovňa, čistiareň basketbal minifutbal TV detský bazén babysitting detské ihrisko plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 9 km
Od letiště: 55 km

Základné informácie
Krásný komplex uprostred rozľahlej záhrady. Ideálna poloha priamo na pláži, vhodný aj pre náročnejšiu klientelu a rodiny s deťmi. Hotel sa nachádza na úpätí pohoria Taurus v najzelenšej časti Tureckej riviéry vám ponúka ubytovanie v bungalovoch a vilkách na ploche. K dispozícií je 492 izieb, internetová kaviareň, hlavná reštaurácia, a´la carte reštaurácie, cukráreň, bazény pre dospelých a pre deti, aquapark, doktor, práčovňa, čistiareň, fotoservis a obchodná zóna.


Poloha
Hotel sa nachádza približne 100 m od autobusovej zastávky, 9 km od Kemeru, 45 km od centra Antalye a 55 km od letiska v Antalyi.


Vzdialenosť od letiska: 55 km Antalya

Najbližšie mesto (km): 9 km Kemer

Typ pláže: piesočnato-kamienková

Vzdialenosť od pláže: 0 m


Vybavenie izieb
Štandardné izby majú balkón/terasu, centrálnu klimatizáciu, SAT/ LCD TV, trezor, set na prípravu kávy/čaju, minibar, telefón, Wi-Fi, kúpeľňu/WC a fén. K dispozícii sú izby pre hendikepovaných klientov. Eco, Promo a Club izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón.


Pre deti
Mini klub (pre deti 4-12 rokov), teenager klub (pre deti 13-17 rokov), detské ihrisko, mini disko, detský bufet, aquapark a detský bazén, detská stolička v reštaurácie, detská postieľka na vyžiadanie. Opatrovanie deti je za poplatok.


Wellness
Turecké kúpele a sauna sú bez poplatku. Za poplatok sú masáže a ostatne služby SPA centra.
  
Strava
Hlavná reštaurácia ponúka jedlá medzinárodnej i domácej kuchyne. Počas pobytu využite aj a´la carte reštaurácie, cukráreň, a niekoľko barov vrátane baru pri bazéne a na diskotéke.  


Koncept
Koncept Ultra All Inclusive zahŕňa raňajky, obed, večeru, formou otvoreného bufetu, občerstvenie počas dňa, nealkoholické a alkoholické nápoje. Dovážané alkoholické nápoje sú za poplatok. Podrobný rozpis služieb Ultra All Inclusive dostanu hostia na recepcii hotela pri ubytovaní.  


Pláž
Hotel leží priamo pri piesočnato-kamienkovej pláži. Ležadlá, slnečníky a osušky sú na pláži a pri bazéne bez poplatku.  

Šport a zábava
Bez poplatku využite denné a večerné animácie, plážový volejbal, basketbal, mini futbal, tenis, stolný tenis, fitnes centrum, šípky. Biliard, osvetlenie tenisového kurtu, vodné športy na pláži za poplatok.

Web
www.sherwoodhotels.com.tr  

   
Dôležité informácie
Tradičný turecký hotel, ktorý neakceptuje výlučne mužské zloženie na izbe.


Popis:
Krásný komplex uprostred rozľahlej záhrady. Ideálna poloha priamo na pláži, vhodný aj pre náročnejšiu klientelu a rodiny s deťmi. Hotel sa nachádza na úpätí pohoria Taurus v najzelenšej časti Tureckej riviéry vám ponúka ubytovanie v bungalovoch a vilkách na ploche.
 

Kalkulácia zájazdu:

Sherwood Exclusive Kemer:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)